Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτός ο μικρός θα "ρίξει" την Τούμπα!
| 2020-09-27 17:03:00

Αυτός ο μικρός θα "ρίξει" την Τούμπα! "Ούτε κάθε 50 χρόνια τέτοιος παίκτης - Θυμίζει Νεϊμάρ"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Αυτός ο μικρός θα "ρίξει" την Τούμπα! "Ούτε κάθε 50 χρόνια τέτοιος παίκτης - Θυμίζει Νεϊμάρ"

ΠΑΟΚ: «Ήρθε από το Βόλο το 2013 κι έδειξε από νωρίς πως διαθέτει σπάνια τεχνικά χαρακτηριστικά. Νοητικά και τεχνικά είναι εξαιρετικά "δυνατός" στο γήπεδο, είναι ποδοσφαιρικά ευφυής κι έχει όλα τα προσόντα για να εξελιχθεί σε έναν πολύ καλό επιθετικό χαφ. Είναι διεθνής και πρωταθλητής με την Κ17 και την Κ19». Με αυτόν τον τρόπο παρουσιάζει ο ΠAΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του τον Γιάννη Κωνσταντέλια, έναν ποδοσφαιριστή που έχει τη δυνατότητα να πάει πραγματικά πολύ ψηλά.

Τα λόγια του Κόλκα

Το επιβεβαίωσε και ο Σταύρος Κόλκας μιλώντας στους Αδέσποτους στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9. «Ο ΠΑΟΚ έχεις στις Ακαδημίες του έναν… κλώνο Μέσι. Τις προάλλες με τη Λάρισα, μπήκε στο ημίχρονο, ενώ ήταν 0-0 και έκανε δύο γκολ, δύο ασίστ και ο ΠAΟΚ νίκησε 5-0. Είναι 17 χρονών και έχει συμβόλαιο με ρήτρα 1.5 εκατ. ευρώ!», είπε μεταξύ άλλων ο "ασπρόμαυρος" ρεπόρτερ.

Ο πιτσιρικάς έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες της Αγίας Παρασκευής Βόλου, όπου παρακολουθούν την πορεία του, χαίρονται με τις επιτυχίες και του ευελπιστούν, ότι η καριέρα του θα εκτιναχθεί με μία σπουδαία μεταγραφή στο εξωτερικό. Αυτό μαρτυρούν τα λεγόμενα του υπεύθυνου των Υποδομών του συλλόγου της Μαγνησίας, Αλέξανδρου Μαλακασιώτη.

Φαινόμενο ο μικρός

«Δεν βγαίνει τέτοιος παίκτης κάθε μέρα. Ούτε στα 50 χρόνια. Έχει κάποια χαρίσματα, τα οποία είναι μοναδικά. Είναι τυχερός βέβαια γιατί αγαπά το ποδόσφαιρο και το έκανε πράξη αυτό το πράγμα με το να ασχολείται με αυτό. Πλέον έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Οι γονείς στηρίζουν την ποδοσφαιρική πορεία των παιδιών τους. Για παράδειγμα όταν ο μεγάλος Βασίλης Μποτίνος έφυγε και πήγε στον Ολυμπιακό, τον είχαν δει σε μαθητικούς αγώνες στο Λυκείο. Φανταστείτε αν δούλευε από 8 χρονών που θα είχε φτάσει». Εμείς λοιπόν, είχαμε τη χαρά να δούμε τον Κωνσταντέλια να μεγαλώνει εδώ μέσα. Έφυγε νωρίς. Ξεχώριζε όμως σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Ο Πουρλιοτόπουλος είχε να το λέει», ήταν το πρώτο σχόλιο του υπεύθυνου των Ακαδημιών.

Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν να ξεχωρίζει; «Βλέπει γήπεδο. Έχει τη δυνατότητα να πασάρει σε μικρούς χώρους. Έχει την ατομική ενέργεια. Έχει μεγάλη αντίληψη. Διαβάζει γήπεδο και αντίπαλο. Το ποδοσφαιρικό IQ του είναι ανεπτυγμένο. Διαθέτει χαρακτηριστικά του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Είναι φαινόμενο, για μένα. Είναι χαρά μας να τον απολαύσουμε στο εξωτερικό στο υψηλότερο επίπεδο. Αν το δείτε πως πασάρει και πως κινείται μέσα στο χώρο θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται. Έχει την κατά μέτωπο επίθεση. Διαθέτει το ένας εναντίον ενός. Σαν να λέμε Νεϊμάρ. Αυτό ψάχνουν όλοι οι προπονητές πλέον. Είναι στο ένστικτό του», απαντά.

Κεχαγιάς: «Πρέπει να δυναμώσει! Θέλει δουλειά»

Την καλύτερη άποψη για τον ποδοσφαιριστή έχει ο προπονητής της Εθνική Κ19, Νίκος Κεχαγιάς, ο οποίος γνωρίζει τον παίκτη από την Εθνική Παίδων. «Έχει καλά στοιχεία. Έχει απίστευτο μυαλό. Ξεχωρίζει για την τεχνική του. Οι κάθετες στην πλάτη των αμυντικών είναι το σήμα κατατεθέν του», αναφέρει και υπογραμμίζει:

«Πρέπει να δυναμώσει. Η δουλειά είναι απαραίτητη σε όλα τα παιδιά της ηλικίας του».

Οι πληροφορίες υποστηρίζουν, ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι 2021. «Έχει ρήτρα 1,5 εκατ.Ευρώ. Αυτό τα λέει όλα... Αν ανανεώσει θα αυξηθεί σίγουρα 7-8 εκατ.Ευρώ», εκτιμά καταλήγοντας ο Αλέξανδρος Μαλακασιώτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Έσκασε" αποχώρηση Έλληνα από τον ΠΑΟΚ - Τον έδωσε σε άλλη ελληνική ομάδα - Έχει πολύ μέλλον!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags