Facebook Pixel ΑΕΚ: Ο παίκτης-καψούρα του Τίγρη - Κατάντια για Κυριάκο Παπαδόπουλο - Εισήγηση-έκπληξη από Καρέρα!
| 2020-09-27 22:34:00

Ο παίκτης-καψούρα του Τίγρη - Κατάντια για Κυριάκο Παπαδόπουλο - Εισήγηση-έκπληξη από Καρέρα!

Οι Μιχείες
Ο παίκτης-καψούρα του Τίγρη - Κατάντια για Κυριάκο Παπαδόπουλο - Εισήγηση-έκπληξη από Καρέρα!

Το Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89. Δευτέρα με Παρασκευή, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00!

Την Κυριακή λοιπόν υπήρξαν αρκετές ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα που ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον… αέρα του Alpha 9.89. Είχαν σχέση με τον αγαπημένο Έλληνα παίκτη του Δημήτρη Μελισσανίδη, το μέλλον του Κυριάκου Παπαδόπουλου και τους Έλληνες της Μίλαν!

Διαβάστε κάποια από τα θέματα της εκπομπής παρακάτω:

** Μεγάλη αδυναμία του Μελισσανίδη είναι ο Σβάρνας και θέλει να παίζει. Ίσως αυτό παίξει το ρόλο του σχετικά με τη μεταγραφή του στόπερ, που παραμένει ανοικτή στην ΑΕΚ. Υπάρχουν φωνές για μία ακόμα κίνηση στη συγκεκριμένη θέση, όμως πολλά θα κριθούν το βράδυ της Πέμπτης. Αν περάσει η Ένωση στους ομίλους του Europa League, θα είναι πιο άνετη για μία ακόμα προσθήκη.

** Με αρκετές ώρες καθυστέρηση πέταξε το Σάββατο ο Ατρόμητος για την Κρήτη, όπου αντιμετώπισε την Κυριακή τον ΟΦΗ σε ματς για την Τρίτη αγωνιστική. Η καθυστέρηση οφειλόταν στον άσχημο καιρό και η πτήση ήταν… δύσκολη. Κουνούσε πολύ το αεροπλάνο και μέχρι να προσγειωθούν, υπήρξε φόβος!

** Τεράστια επιβεβαίωση Sportdog και της νέας στήλης GOALάρες του Evaggelistis! Εδώ και μέρες σας έχουμε γράψει για τον Κροάτη που… χτυπάει ο ΠΑΟΚ, τον Κρίστιαν Μπίστροβιτς. Σήμερα το «ανακάλυψαν» και οι Ρώσοι!

** Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος παραμένει έναν χρόνο εκτός δράσης και ψάχνεται. Προσπάθησε να πάει στον ΠΑΟΚ μέσω του Βρύζα, έκανε προπονήσεις στον Παναθηναϊκό, κοίταξε την Κίνα και το Ισραήλ, αλλά τίποτα. Μέχρι και η Κάντιθ τον απέρριψε πριν από λίγες ημέρες. Ο Έλληνας στόπερ θέλει συμβόλαιο με 350.000 ευρώ. Τώρα πάντως είναι την Κατερίνη και κάνει προπονήσεις, ψάχνοντας ομάδα. Προτάσεις δεν έχει και θα πρέπει να… ξεχάσει το 1.5 εκατ. ευρώ που έπαιρνε στο Αμβούργο. Μόνο αν ρίξει τις απαιτήσεις του, θα βρει σύλλογο να παίξει μπάλα.

** Αν φύγει ο Μπακάκης (η Λεγανές ακόμα δεν έχει κάνει την περιβόητη πρόταση) δεν είμαι σίγουρος αν θα πάρει κλασικό δεξιό μπακ η ΑΕΚ. Ο Μάσιμο Καρέρα θα ζητήσει παίκτη που θα μπορεί να παίζει ακραίο μπακ, αλλά και δεξιός στόπερ γιατί τον βολεύει στα συστήματα που δοκιμάζει.

** Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί από τη Μίλαν η μεταγραφή του Φώτη Ψεύτη από τον Αστέρα Τρίπολης. Τρομερή εξέλιξη για το νεαρό τερματοφύλακα, για την οποία σας έχει ενημερώσει αποκλειστικά εδώ και μέρες το sportdog.gr. Στους «ροσονέρι» θα βρει και τον Νίκο Μιχελή! Ο 19χρονος στόπερ, που πήρε χρόνο σε φιλικά, ανανέωσε το συμβόλαιό του!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Βράνιες; Χτυπάει "χάμερ" του ΠΑΟ ο Μελισσανίδης - Αλλάζει επίπεδο - "Τρέμει" ο Τσιγκρίνσκι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags