Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτός έπεισε τον Αντονίτο να έρθει στον ΠΑΟ - Ατάκα για Ρόκα - Τι είπε για ανταγωνισμό με Σάντσες
| 2020-09-28 12:56:00

Αυτός έπεισε τον Αντονίτο να έρθει στον ΠΑΟ - Ατάκα για Ρόκα - Τι είπε για ανταγωνισμό με Σάντσες

Sportdog Team
Αυτός έπεισε τον Αντονίτο να έρθει στον ΠΑΟ - Ατάκα για Ρόκα - Τι είπε για ανταγωνισμό με Σάντσες

Παναθηναϊκός: Ο Αντονίτο μίλησε για το νέο του ξεκίνημα στο Τριφύλλι, ενώ ανέφερε και τι του είπε ο Ανουάρ, αλλά και ο Τσάβι Ρόκα για τον πείσουν να έρθει.

Αναλυτικά όσα είπε στο Pao Tv:

Για το αν ρώτησε τον Ανουάρ για τον Παναθηναϊκό: «Έχω πολύ καλή σχέση με τον Ανουάρ, ήμασταν 2,5 χρόνια μαζί, οπότε τον ρώτησα πριν πάρω την απόφαση να έρθω στον Παναθηναϊκό. Μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον σύλλογο όσο και για την πόλη. Είναι για μένα μεγάλη χαρά που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό».

Για το πόσο γρήγορα θα προσαρμοστεί στον Παναθηναϊκό«Η αλήθεια είναι ότι πάντα ήθελα να αποκτήσω μια εμπειρία από μια ξένη χώρα. Δεν το περίμενα να πάω σε μια τόσο ιστορική ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός. Έχω έρθει με όρεξη να βοηθήσω. Σίγουρα αυτές τις πρώτες ημέρες αισθάνομαι αποσβολωμένος με τόσες πληροφορίες και εικόνες που εισπράττω. Σιγά σιγά θα κοιτάξω να μαθαίνω και αγγλικά, ενώ ήδη άρχισα να μαθαίνω κάποιες λέξεις στα ελληνικά. Είμαι όμως χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι σε μια μεσογειακή χώρα με τόσο καλοσυνάτους ανθρώπους»

Για όσα του είπε ο Τσάβι Ρόκα: «Μου είπε πως βασίζεται και σε μένα ώστε να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτό με δελέασε για να πάρω την απόφασή μου».

Για τη συνύπαρξη με τον Σάντσες: «Στους μεγάλους συλλόγους υπάρχει ανταγωνισμός. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags