Facebook Pixel "Απίστευτο που ξεπεράσαμε Μπεσίκτας και Μπενφίκα - Λείπουν 60.000 οπαδοί στην ΑΕΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2020-09-28 16:10:00

"Απίστευτο που ξεπεράσαμε Μπεσίκτας και Μπενφίκα - Λείπουν 60.000 οπαδοί στην ΑΕΚ"

Sportdog Team
"Απίστευτο που ξεπεράσαμε Μπεσίκτας και Μπενφίκα - Λείπουν 60.000 οπαδοί στην ΑΕΚ"

Ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε, μίλησε για την πορεία του Δικεφάλου του Βορρά στα προκριματικά του Champions League, ενώ αναφέρθηκε και στον αγώνα της ΑΕΚ με την Βόλφσμπουργκ, στην οποία διατέλεσε αθλητικός διευθυντής μέχρι τον Μάιο του 2018.

«Είμαστε μια ομάδα μόλις δύο μηνών. Είναι πραγματικά απίστευτο που ξεπεράσαμε και την Μπεσίκτας και την Μπενφίκα μόλις δύο μήνες αφότου αρχίσαμε να χτίζουμε την ομάδα. Τώρα, παρά την ήττα από την Κρασνοντάρ μπορούμε να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου», υποστήριξε στο "Kicker", μιλώντας για τον ΠΑΟΚ και το ματς με την Κρασνοντάρ.

«Η ΑΕΚ είναι μια από τις ανταγωνίστριές μας για τον τίτλο και μια από τις τρεις-τέσσερις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Είναι μια καλά δουλεμένη και συμπαγής ομάδα υπό τον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος δούλεψε για χρόνια ως βοηθός του Αντόνιο Κόντε στην Γιουβέντους. Είναι κρίμα που επί του παρόντος δεν υπολογίζουν στον 12ο παίκτη τους (σ.σ. τον κόσμο) και σ' ένα γεμάτο «Ολυμπιακό Στάδιο» με 60.000 παθιασμένους οπαδούς», σημείωσε ο Ρέμπε για την αναμέτρηση της Ένωσης στο Europa League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags