Facebook Pixel Αδέσποτοι: Παντελίδης για αντι-Πογιάτος - Μάγκας Λάζαρος με ΠΑΟΚτσήδες - Τι παίζει με Αραούχο-Ολυμπιακό!
| 2020-09-28 18:00:00

Παντελίδης για αντι-Πογιάτος - Μάγκας Λάζαρος με ΠΑΟΚτσήδες - Τι παίζει με Αραούχο-Ολυμπιακό!

Του Αδέσποτου
Παντελίδης για αντι-Πογιάτος - Μάγκας Λάζαρος με ΠΑΟΚτσήδες - Τι παίζει με Αραούχο-Ολυμπιακό!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Σήμερα η εκπομπή καταπιάστηκε με πολύ ζουμερή και γαργαλιστικά ενδιαφέρουσα θεματολογία...

- Ο Ουάρντα οδεύει προς Βόλο! Υπάρχει κατ'αρχήν συμφωνία. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλο ταλέντο αλλά πολλά ελαττώματα. Ο χαρακτήρας του δηλαδή κρύβει αδυναμίες. Μία από αυτές δεν είναι τα τσιπουράδικα που έχει άφθονα η πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Οι κακές οι γλώσσες λένε, ότι έχει αδυναμία σε πολύ νεαρές κοπέλες. Τον ακολουθούν και κάποιες ιστορίες...

- Δεν πιστεύω, ότι φάγατε γλαρόσουπα, ότι ο Αλαφούζος πήγε στο Κορωπί και στήριξε Πογιάτος και παίκτες. Συνήθως μετά από κινήσεις προέδρων ο προπονητής αποτελεί παρελθόν.

Πάντως όλα δείχνουν, ότι ένας συνομήλικος του Πογιάτος θα είναι ο πρώτος που δεν θα προλάβει παρέλαση. Αναφέρομαι στον Πετράκη της Λαμίας. Τον έχει για σουτ ο Πανουργιάς.

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως χτύπησε την πόρτα έτερου Έλληνα προπονητή. Του Σάββα Παντελίδη. Στην περίπτωση του Πογιάτος πάντως ευθύνη έχει ο Ρόκα. Δεν μπορείς να φέρνεις ένα προπονητή μεγάλο όνομα στις Ακαδημίες και να του φέρνεις μεγάλα ονόματα σε ηλικία. Φέρε του παίκτες από τις Υποδομές της Ρεάλ. Τον έχει εκθέσει ο Ρόκα τον Πογιάτος.

Πάντως, αν ο Αλαφούζος πάει σε ελληνική λύση για τον πάγκο, τότε προβλέπω ότι θα πέσει στο τραπέζι το όνομα του Παντελίδη. Μακρινό σενάριο, αλλά μπορούμε να το αναφέρουμε στη θεωρητική βάση που συζητάμε.

- Τί έγινε με Χριστοδουλόπουλο; Τα λέγαμε έτσι; Ο παίκτης ανακοινώθηκε από τον Ατρόμητο, όπου πήρε τη φανέλα με το νούμερο 77, καθότι το 7 έχει καπαρωμένο o Μπουσουλάτζιτς.

Να δώσουμε στόρι από τα παλιά. Ο Λάζαρος που ήταν Ολυμπιακός από μικρός είχε δύο αδέλφια, τα οποία υποστηρίζουν την ΑΕΚ. Ο πρώτος μεγάλος σταθμός του Χριστοδουλόπουλου όμως ήταν ο ΠΑΟΚ.

Ο Λάζαρος έχει κάνει το εξής ρεκόρ. Έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Έχει στεφθεί πρωταθλητής και με τις τρεις ομάδες του πάλαι ποτέ ΠΟΚ. Θαρρώ αυτό δεν νομίζω, ούτε προπονητής να το καταφέρει. Ας με διορθώσουν οι λάτρεις των στατιστικών.

Επίσης, ο Λάζαρος όταν ήταν πιτσιρικάς, 19-20 ετών, είχε κάνει το απίστευτο. Τον είχαν καλέσει οπαδοί του ΠΑΟΚ σε μια εκδήλωση και όταν τον ρώτησαν τι ομάδα είναι, δεν δίστασε ανάμεσα σε τόσους ΠΑΟΚτσήδες να πει "Ολυμπιακός"!

- Μία ακόμα επιβεβαίωση της αποκλειστικότητας που είχαμε. Αναφέρομαι στην υπόθεση του Φώτη Ψεύτη που ακόμα δεν έχει κλείσει τα 19 και πήγε ως δανεικός στη Μίλαν. Υπέγραψε δίπλα στο ιερό τέρας της ομάδας, τον Μαλντίνι. Ο Ψεύτης είναι τερματοφύλακας. Σημειωτέον, ότι στην ομάδα της πόλης που είναι πρωτεύουσας της μόδας πήγε και ο έτερος Αρκάς (ποδοσφαιρικά όχι στην καταγωγή) Μιχελής.

- Για Αραούχο και Ολυμπιακό δεν θεωρώ, ότι ο Μαρτίνς θα έλεγε το ναι για τον Αργεντινό, από τη στιγμή που έχει και Χασάν και Ελ Αραμπί, όταν δεν έχει πάρει ακόμα εξτρέμ. Νομίζω, ότι είναι επικοινωνιακό το θέμα. Βγήκε, διέρρευσε και πουλά στον κόσμο τέτοιο θέμα. Είμαι βέβαιος όμως, ότι αν πάει στη Μακάμπι του Γιώργου Δώνη τότε ο “Τσίνο” θα κάνει νέο restart στην καριέρα του. Τον πάει με χίλια ο Έλληνας τεχνικός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags