Facebook Pixel ΑΕΛ - Παναθηναϊκός: 0-1
| 2020-09-28 21:24:00

Δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός με Πογιάτος! Νέα γκέλα με ισοπαλία στη Λάρισα (BINTEO)

Sportdog Team
Δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός με Πογιάτος! Νέα γκέλα με ισοπαλία στη Λάρισα (BINTEO)

ΑΕΛ - Παναθηναϊκός: 1-1

Πήγαινε για την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα αλλά πλήρωσε τα λάθη και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλία. Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε στη Λάρισα να πάρει το διπλό και σίγουρα στενεύει ο κλοιός γύρω από τον Ντάνι Πογιάτος και τον Τσάβι Ρόκα...

 

Το ξεκίνημα του παιχνιδιού βρήκε τις δύο ομάδες εγκλωβισμένες από επιθετικές επιλογές. Η ΑΕΛ πατούσε περισσότερο περιοχή και προσπαθούσε να δημιουργήσει προϋποθέσεις, ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή, αλλά καθόλου ανάπτυξη και δημιουργία. Στο 26' όμως οι πράσινοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ. Ο Μπουζούκης μοίρασε στον Αϊτόρ που έκανε το γύρισμα από πλάγια δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Μακέντα, ο οποίος πλάσαρε μπροστά από την εστία και νίκησε τον Νάγκι για το 0-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόμνου, παρότι ο Ιταλός σκόρερ είχε άλλη μία καλή στιγμή στις καθυστερήσεις με κεφαλιά που πέρασε άουτ.

 

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδια απέκτησε μεγαλύτερο ενδιαφέρον μιας και η ΑΕΛ έτρεχε για την ισοφάριση. Οι γηπεδούχοι απείλησαν τον Διούδη μέσα από στατικές φάσεις που σέρβιρε ο Τόρζε, με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να έχει μεγάλη επέμβαση στο 65' σε σουτ του Μιλοσάβλιεβιτς ύστερα από γύρισμα του Σάντσες.

 

Ο Παναθηναϊκός απείλησε στο 85' με τον Αϊτόρ, αλλά πλήρωσε τα λάθη. Στο 88' ο Πινακάς με κεφαλιά έγραψε το 1-1, με τον Πογιάτος να κάνει αμέσως μετά αλλαγές, ενώ έβλεπε, ότι η ομάδα του δεν έδειχνε σημεία σταθερότητας.

 

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο Πινακάς ισοφάρισε για την ΑΕΛ. Του αξίζει ο τίτλος του MVP.

 

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ Ο Μιχάλης παρέταξε την ΑΕΛ με τον Νάγκι κάτω από τα δοκάρια. ο Στην άμυνα δεξιά τοποθετήθηκε ο Μπέρτος αριστερά ο Φιλίπ, με κεντρικούς αμυντικούς τους Ηλιάδη και Μιχαήλ. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής πήραν θέση ο Σπαρβ με τον Σετσέροβιτς, ενώ λίγο πιο μπροστά τους ήταν Μιλοσάβλιεβιτς, Τόρζε δεξιά, Τρούγιτς αριστερά, και στην κορυφή της επίθεσης ο Ντουρμισάι.

Εκπλήξεις επεφύλαξε ο Πογιάτος, καθώς Χουάνκαρ και Αϊτόρ ξεκίνησαν για πρώτη φορά στην 11άδα του Παναθηναϊκού. Ο Διούδης υπερασπίστηκε τα δοκάρια με τους Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελεντ, Χουάνκαρ στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά. Την τριάδα του άξονα συνέθεταν οι Κουρμπέλης, Αγιούμπ και Μπουζούκης, ενώ οι Αϊτόρ, Καρλίτος και Μακέντα έπαιξαν στην επίθεση με τη διάταξη να είναι 4-3-3.

 

ΑΕΛ: Νάγκι, Μπέρτος (72' Γρηγορόπουλος), Ηλιάδης, Μιχαήλ (77' Μούζεκ), Φιλίπ, Σπαρβ, Σετσέροβιτς (72' Γκαζάλ), Μιλοσάβλιεβιτς (72' Πινάκας), Τόρζε, Τρούγιτς (57' Πλατέλλας), Ντουρμισάι

Παναθηναϊκός: Διούδης, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Σάντσες, Χουάνκαρ (75' Πούγγουρας), Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Μπουζούκης (89' Σερπέζης), Καρλίτος (92' Ιωαννίδης), Αϊτόρ (89' Χατζηγιοβάννης), Μακέντα (75' Σαβιέρ)

 

Η ΦΑΣΗ Το γκολ του Μακέντα στο πρώτο ημίχρονο.

 

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ Στο 29' η ΑΕΛ διαμαρτυρήθηκε για χέρι του Καρλίτος στην εκτέλεση φάουλ του Τόρζε.

 

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ Σε ένα ακόμα ματς ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Το τριφύλλι βιώνει κρίση και τα σύννεφα θα οδηγήσουν σε καταιγίδα γύρω από τον Πογιάτος και τον Ρόκα. Οι πράσινοι πήραν τον πρώτο τους βαθμό, όπως και η ΑΕΛ.

 

ΠΑΤΑ ΤΟ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags