Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ομόνοια: "Mπορεί να τον αποκλείσει και με τους παγκίτες"
| 2020-09-29 13:05:00

Απίστευτη δήλωση: "Μπορεί η Ομόνοια να αποκλείσει τον Ολυμπιακό και με τους παγκίτες μέσα"!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Απίστευτη δήλωση: "Μπορεί η Ομόνοια να αποκλείσει τον Ολυμπιακό και με τους παγκίτες μέσα"!

Ολυμπιακός: Την άποψη ότι η Ομόνοια μπορεί να προκριθεί σε βάρος του Ολυμπιακού, παρά το 2-0 του πρώτου αγώνα, εξέφρασε ο Αντρέας Ψάλτης.

Ο συντάκτης του kerkida.net μίλησε στο sportdog για την επαναληπτική αναμέτρηση με τους Πειραιώτες, αποθέωσε Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά και υποστήριξε ότι ο Μπεργκ μπορεί να βρει λύσεις εξαιτίας του προβλήματος που προέκυψε με τα δύο κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα.

Πώς σου φάνηκε ο Oλυμπιακός στο πρώτο ματς με την Oμόνοια;

"Είναι ανώτερη ομάδα ξεκάθαρα. Φάνηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο πως ήταν ένα σκαλί πιο πάνω από την Oμόνοια. Το γεγονός ότι κράτησε το μηδέν για αρκετή ώρα η Oμόνοια, έδωσε αρκετές ελπίδες ενόψει του επαναληπτικού. Με το 2-0 όμως τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα. Θεωρώ πως ο Oλυμπιακός έχει το πάνω χέρι όμως η Oμόνοια θα το παλέψει με ότι δυνάμεις έχει".

Ποιός παίκτης των Πειραιωτών σου γυάλισε;

"Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά. Συνεχίζουν από πέρυσι. Κάνουν τη διαφορά στον Ολυμπιακό και φάνηκε και στο παιχνίδι με την Oμόνοια".

Θεωρείς ότι αδικήθηκε η Oμόνοια στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό; Υπήρχαν φωνές από την κυριακή ομάδα...

"Θεωρώ ότι υπάρχει ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ πριν το πέναλτι του Ολυμπιακού. Αν το παιχνίδι ολοκληρωνόταν 1-0 ή 0-0 η Ομόνοια θα είχε πολύ περισσότερες πιθανότητες".

Πιστεύεις ότι η κυπριακή ομάδα έχει πιθανότητες ανατροπής στη ρεβάνς;

"Έχει ναι. Θα το παλέψει. Είναι μια ομάδα συνέχεια της περσινής, με πινελιές που την ανέβασαν επίπεδο. Θα 'ναι δύσκολο όμως δεν θα το παρατήσει το παιχνίδι. Αν καταφέρει και πάρει προβάδισμα νωρίς πιστεύω ότι οι πιθανότητες ανατροπής θα πολλαπλασιαστούν".

Πόσο σημαντικοί είναι οι δύο παίκτες της Ομόνοιας που αποκλείστηκαν λόγω κορωνοϊού;

"Θα γίνουν αναγκαστικά αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Με δεδομένο η εντεκάδα του Μπεργκ στα σημαντικά παιχνίδια δεν έχει πολλές διαφοροποιήσεις, πιστεύω ότι το γεγονός αυτό είναι ένα μειονέκτημα για το τριφύλλι. Από κει και πέρα, έδειξε φέτος ο Μπεργκ ότι εμπιστεύεται πολύ τους παγκίτες. Σου θυμίζω ότι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ αγωνίστηκαν οι μικροί και κατάφεραν να πάρουν το παιχνίδι. Έχει επιλογές ο Νορβηγός και εμπιστεύεται όλη την ομάδα. Αυτό έδειξε φέτος στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags