Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Τον "έφαγε" ο Σαββίδης και τον "έστειλε" στον Ολυμπιακό
| 2020-09-29 15:32:00

Χοντρό παρασκήνιο με την "καψούρα" Φερέιρα: Τον "έφαγε" ο Σαββίδης, τον "έστειλε" στον Ολυμπιακό!

Οι Μιχείες
Χοντρό παρασκήνιο με την "καψούρα" Φερέιρα: Τον "έφαγε" ο Σαββίδης, τον "έστειλε" στον Ολυμπιακό!

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ βγήκαν σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι φουριόζοι για δεξιούς μπακ. Οι "ερυθρόλευκοι" πήραν τελικά δυο αφού είχαν να καλύψουν το κενό του Ομάρ, δηλαδή "αντι-Ομάρ" τον Ραφίνια και μπακ απ του τον Μοχάμεντ Ντρέγκερ.

Οι "ασπρόμαυροι" από τη στιγμή που ο Μάτος παρότι ανανεώθηκε λόγω συμμετοχών το συμβόλαιό του... περιθωροποιήθηκε από τον Άμπελ Φερέιρα, πήραν για βασικό φουλ μπακ, τον Μούσα Βαγκέ!

Κι αν για τον Σενεγαλέζο μπακ της Μπαρτσελόνα όντως γράφτηκε πριν απο λίγες ημέρες πως είχε προταθεί και στον Ολυμπιακό (λόγω χαρακτηριστικών και όχι αξίας/ποιότητας δεν έκανε στον Μαρτίνς), η στήλη έρχεται σήμερα να αποκαλύψει πως ο Γερμανοτυνήσιος μπακ είχε προταθεί και στον ΠΑOΚ! Απίστευτη συγκυριά και όμως, αληθινή...

Ο 24χρονος πρώην, πλέον, άσος της Φράιμπουργκ μανατζερικά ανήκει στη Rogon, δηλαδή είναι ομόσταβλoς με τον Αντόνιο Τσόλακ που κατέληξε στον Δικέφαλο. Μάλιστα, στο μεγάλο γερμανικό Γραφείο, που έχει 4 μάνατζερ-μετόχους (και πολλούς συνεργάτες σε όλο τον κόσο), δηλαδή τους Βόλφανγκ Φαριάν, Ροτζερ Γουίτμαν, Πολ Κουτσολιάκο και Κρίστιαν Ραπ, κατά σύμπτωση Τσόλακ και Ντρέγκερ είναι "χρεωμένοι" στον τελευταίο (τον Κρίστιαν).



Ο ΠΑΟΚ θυμίζω πως είχε βγει στην αγορά τόσο για φορ όσο και για δεξιό μπακ, με τον Όλαφ Ρέμπε να χτενίζει κυριολεκτικά τις μανατζερικές πιάτσες. Για όσους δεν έχουν ασθενή μνήμη, ο Δικέφαλος είχε φτάσει πολύ κοντά σε ντιλ με τον Σαϊντού Γιάνκο της Πόρτο, αλλά το γεγονός πως ο Ελβετός δεξιός μπακ χαφ το έπαιζε δύσκολος κι αναποφάσιστος, έκαναν τους ανθρώπους του ΠΑOΚ να τον "ακυρώσουν" και να στραφούν σε άλλες λύσεις/επιλογές.

Τότε, λοιπόν, έπεσε στο τραπέζι από τη Rogon στον Ρέμπε η περίπτωση του Μοχάμεντ Ντρέγκεν κι ενώ οι δυο πλευρές συζητούσαν ήδη για τον ομόσταβλό του, Αντόνιο Τσόλακ. Και σε κάποια στιγμή Ντρέγκεν και Μούσα Βάγκε μπήκαν στην τελική ευθεία με "νικητή" τον Σενεγαλέζο.

Προσοχή και τους δύο δεξιούς μπακ χαφ είχε εγκρίνει ο Αμπέλ Φερέιρα, αλλά στην τελική επιλογή λένε πως μέτρησε η άποψη του Γιώργη Σαββίδη. Έπαιξε ρολο πως ο Μούσα Βάγκε προερχόταν από την Μπάρτσα και στην Τούμπα σκέφθηκαν και τον επικοινωνιακό αντίκτυπο μιας τέτοιας κίνησης αλλά και πως θα είναι καλό να ανοίξουν/ξεκινήσουν συνεργασία με μία απο τις τοπ, τοπ ομάδες παγκοσμίως. Ίσως πάντως μέτρησε πως για τις ισορροπίες δεν ήθελαν να ψωνίσουν και φορ και δεξι μπακ απο την ίδια εταιρία ατζέντηδων. Άλλωστε ειδικά ο υιός Σαββίδης δεν πολυγουστάρει τον Κουτσολιάκο...

Μετά από αυτό η Rogon πρότεινε τον Μοχάμεντ Ντρέγκεν και στον Ολυμπιακό, άρεσε στον Πέδρο Μαρτίνς για μπακ απ του Ραφίνια αφού έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά, περισσοτερο ταχυδυναμικός και του... όβερλαπ (πιο κοντινός δηλαδή στον Ομάρ). Έκανε γκελ και στη διοίκηση (προερχόμενος απο Μπουντεσλίγκα, σε καλή ηλικία, με μεταπωλητική αξία, Γερμαναθρεμένος, υπόθεση παρόμοια με εκείνη του Ομάρ όταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα) και στο άψε σβήσε τον έκλεισαν. Και με καλούς οικονομικους όρους αφού η Φράιμπουργκ θα πάρει λιγότερα απο 600.000 ευρώ και ο Ντρέγκεν 450 χιλιάρικα ετησίως.

Κάπως έτσι γράφτηκε η ιστορία αυτών των δυο μεταγραφικών κινήσεων, των δυο μεγάλων ανταγωνιστών - "εχθρών" στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και όπως κυκλοφόρησε  στην ελληνική πιάτσα των ατζέντηδων, οι άνθρωποι του ΠΑOΚ φρόντισαν να μεταφέρουν την έντονη δυσαρέσκειά τους προς τη Rogon, επειδή πρότεινε/πήγε τον Μοχάμεντ Ντρέγκεν στον Ολυμπιακό! Τουλάχιστον στον Πειραιά δεν πήγε ο Κρίστιαν Ραπ αλλά ο Πολ Κουτσολιάκος. Λές κι ήθελε η Rogon να κρατησει τουλάχιστον τα προσχήματα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έρχεται αύριο στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό - Χάφαρος που κάνει τη διαφορά - Ξεχάστε τον Γκιλιέρμε...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags