Facebook Pixel Εκτός ο Τσιμίκας για τον αγώνα με την Άρσεναλ - Διαβάστε το λόγο!
| 2020-09-30 16:39:00

Εκτός ο Τσιμίκας για τον αγώνα με την Άρσεναλ - Διαβάστε το λόγο!

Sportdog Team
Εκτός ο Τσιμίκας για τον αγώνα με την Άρσεναλ - Διαβάστε το λόγο!

Εκτός «μάχης» από τον αυριανό (1/10) αγώνα της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ για τη φάση των «16» στο Λιγκ Καπ Αγγλίας τέθηκε ο Κώστας Τσιμίκας.

Ο διεθνής αριστερός μπακ δεν έχει ξεπεράσει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού που «αποκόμισε» στον προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης κόντρα στη Λίνκολν, με αποτέλεσμα να χάσει και την αναμέτρηση πρωταθλήματος της προσεχούς Κυριακής (4/10) με την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ.

Ο βοηθός προπονητή των «κόκκινων», Πεπ Λίντερς, μίλησε στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ για την κατάσταση του Έλληνα άσου, αλλά και αυτή των Τζόρνταν Χέντερσον και Τζόελ Μάτιπ, οι οποίοι επίσης θα απουσιάσουν από τον αγώνα με τους «κανονιέρηδες». Επίσης, ο Ολλανδός αναφέρθηκε και στην αποθεραπεία του Άλεξ Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν, ο οποίος αναρρώνει από τραυματισμό στο γόνατο.

Αναφερόμενος στον Τσιμίκα, ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο Κώστας μετά τον αγώνα με τη Λίνκολν είχε ένα πρόβλημα στο μηρό. Θεωρήσαμε ότι θα υποχωρούσε, δεν υποχώρησε, επομένως θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο. Δεν θα χρησιμοποιηθεί την Πέμπτη κι επίσης ούτε την Κυριακή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags