Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ποιοι φεύγουν, πόσοι έρχονται - Τι θα γίνει με Ελ Αραμπί - Διαβάστε ονόματα!
| 2020-09-30 18:47:00

Βόμβες στον Ολυμπιακό - Ποιοι φεύγουν, πόσοι έρχονται - Τι θα γίνει με Ελ Αραμπί - Διαβάστε ονόματα

Του Αδέσποτου
Βόμβες στον Ολυμπιακό - Ποιοι φεύγουν, πόσοι έρχονται - Τι θα γίνει με Ελ Αραμπί - Διαβάστε ονόματα

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Πάρτε μια γεύση από τις σημερινές αποκαλύψεις για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού, την πρόταση από Κατάρ στον Ελ Αραμπί και όχι μόνο:

* Στα 32,5 εκατομμύρια ευρώ ανέρχονται τα έσοδα του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Αν αποκλειστεί απόψε ο ΠΑΟΚ από την Κράσνονταρ, οι Ερυθρόλευκοι θα εξασφαλίσουν αυτομάτως επιπλέον 1,5 εκατ. ευρώ άρα φτάνουν σε έσοδα της τάξεως των 34 εκατ. μίνομουμ. Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες μπορούν να βάλουν κι άλλα χρήματα στα ταμεία τους, αφού καθε νίκη στο Champions League ισοδυναμεί με 2,7 εκατ. ευρώ και καθε ισοπαλία πληρώνει 900.000 ευρώ.

* Προβλεψη για τον Ολυμπιακό μέχρι το φινάλε των μεταγραφών: Θα υπάρξουν Over 3,5 αφιξεις και over 1,5 αποχωρήσεις! Οι πρωταθλητές θα πάρουν σίγουρα αριστερό μπακ (πιθανότατα τον Ματέους Ρέις) και εξτρέμ. Θα αποκτηθούν δύο στόπερ εάν φύγει ο Σεμέδο και ένας αν μείνει ο Πορτογάλος, με τον Ιβανίλντο να παίζει πολύ δυνατά. Πιθανή πώληση του Σα θα φέρει και νέο τερματοφύλακα. Όσο για τις αποχωρήσεις, εκτιμώ ότι θα πουληθούν οι Σα και Σεμέδο, ενώ δεν αποκλείεται να φύγει και ο Καμαρά εάν φτάσει στα γραφεία ικανοποιητική πρόταση (πιθανότατα από την Premier League).

* Για τον ΠΑΟΚ, τα έσοδα σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους ανέρχονται στα 26,5 εκατ. ευρώ, ποσό που δίνει τεράστια ανάσα και λ;yνει κατευθείαν το προβλημα του Financial Fair Play. Το FFP έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στους Θεσσαλονικείς τα τελευταία χρόνια και τα χρήματα από το Champions League τους βγάζουν από τη δύσκολη θέση.

* Πολύ μεγάλη πρόταση από το Κατάρ φέρεται να έχει δεχθεί ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή την πρόταση για να κάνει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Η παρούσα συμφωνία εκπνέει το καλοκαίρι του 2021, κάτι που σημαίνει ότι τον Ιανουάριο μπαίνει στο τελευταία εξάμηνο του συμβολαίου του και μπορεί να διαπραγματευθεί ως ελεύθερος. Εάν πωληθεί ο Ελ Αραμπί, πάντως, δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να κάνει κίνηση για τον Σέρχιο Αραούχο.

* Η υπόθεση του Σεμέδο είναι μπλεγμένη και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται οι Πειραιώτες να τον στείλουν με... κορδέλα στη Μπενφίκα εάν δώσει 10 εκατομμύρια, όπως γράφουν και λένε πολλοί.

* Ο Καμίλ Γκροσίτσκι έχει ατζέντη τον Πίνι Ζάχαβι, με τον οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει πολύ καλές σχέσεις. Αυτό που δεν έχει ξεκαθαριστεί είναι το αν η υπόθεση του Πολωνού εξτρέμ αφορά τον Ολυμπιακό ή τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

* Ανακοινώθηκε η συμφωνία της ΑΕΚ με τη Φόλενταμ για τον δανεισμό του Γιάννη Ιατρούδη. Ο Έλληνας προοριζόταν αρχικά να πάει ως δανεικός στον Απόλλωνα, αλλά η πρόσληψη του Γιώργου Παράσχου άλλαξε τα δεδομένα γιατί ο έμπειρος τεχνικός δεν δίνει πολλές ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες.

* Στην παρούσα φάση δεν τίθεται θέμα άμεσης απομάκρυνσης του Ντάνι Πογιάτος από τον Παναθηναϊκό, αφού φαίνεται να στηρίζεται από τη διοίκηση προς το παρόν. Μεγαλύτερο πρόβλημα έχει ο Τσάβι Ρόκα...

* Ο μάνατζερ Ουλίσε Σάντος δεν έρχεται στην Ελλάδα μόνο για τον Σεμέδο, αλλά και για τον Καφού. Ο Πορτογάλος πρέπει να φύγει με δανεισμό στη Νότιγχαμ Φόρεστ για να κλειδώσει η ανταλλαγή με τον Τιάγκο Σίλβα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Και τώρα, Ολυμπιακοί, ετοιμαστείτε για αεροδρόμιο! Αυτό είναι το πρώτο μεγάλο ΜΠΑΜ του Μαρινάκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags