Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανακοίνωση-βόμβα της UEFA - Σούπερ νέα για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Εθνική Ελλάδας!
| 2020-10-01 21:55:00

Ανακοίνωση-βόμβα της UEFA - Σούπερ νέα για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Εθνική Ελλάδας!

Sportdog Team
Ανακοίνωση-βόμβα της UEFA - Σούπερ νέα για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Εθνική Ελλάδας!

Μετα το πετυχημένο τεστ στο τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, η UEFA αποφάσισε να επιτρέψει την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες!

Αρχής γενομένης από τα παιχνίδια του Οκτωβρίου στο Nations League, διοργάνωση που μετέχει η Εθνική Ελλάδας, θα επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων σε ποσοστό έως και 30% της πληρότητας του κάθε γηπέδου, αρκεί να υπάρχει έγκριση από την κυβέρνηση της εκάστοτε χώρας.

Το μέτρο θα ισχύσει στις φάσεις των ομίλων σε Champions League, όπου έχει προκριθεί ο Ολυμπιακός, και Europa League, όπου έχει περάσει ο ΠΑΟΚ και δίνει μάχη για την πρόκριση η ΑΕΚ.

"Η Επιτροπή της UEFA αποφάσισε σήμερα, μετά την επιτυχημένη πιλοτική επιστροφή του κόσμου στον τελικό του Super Cup στη Βουδαπέστη στις 24 Σεπτεμβρίου, να επιτρέψει τη μερική επιστροφή των θεατών στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, υπό την προϋπόθεση πως θα λάβει την έγκριση των τοπικών αρχών.

Ο αριθμός των θεατών που θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο γήπεδο, είναι μάξιμουμ το 30% της χωρητικότητας του γηπέδου. Η UEFA δεν μπορεί να επιτρέψει την παρουσία κόσμου, αν δεν υπάρχει η έγκριση της κυβέρνησης κάθε χώρας. Προφανώς, οι αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των θεατών, αλλά και τα επιπρόσθετα μέτρα, όπως η χρήση της μάσκας πρέπει να είναι δεδομένα, βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της UEFA.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags