Facebook Pixel ΣΟΚ: Απείλησαν παίκτη του ΠΑΟΚ - AEK: "Τελειώνουν" Ολιβέιρα!
| 2020-10-02 12:50:00

ΣΟΚ: Απείλησαν παίκτη του ΠΑΟΚ - "Τελειώνουν" τον Ολιβέιρα - ΔΥΣΚΟΛΕΣ ώρες για τον Χρήστο Δώνη...

GOALάρες by Εvaggelistis
ΣΟΚ: Απείλησαν παίκτη του ΠΑΟΚ - "Τελειώνουν" τον Ολιβέιρα - ΔΥΣΚΟΛΕΣ ώρες για τον Χρήστο Δώνη...

Η νέα στήλη του sportdog, που προέρχεται αλλά και παραπέμπει στο παρελθόν και σε συγκεκριμένες πολύ δυνατές ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ του γραπτού Τύπου, είναι και σήμερα... ΕΔΩ. 

Οι GOALάρες του Evaggelistis ήρθαν για να καθιερωθούν και να κάνουν τη διαφορά, σηκώνοντας πολλή σκόνη και μεγάλο θόρυβο. Πρόκειται για αποκαλυπτικά, παρασκηνιακά, "σφηνάκια" που και να τα ξέρουν δεν πρόκειται να γραφτούν αλλου!

1η) Η κατάσταση στον ΠΑΟΚ ξέφυγε επικίνδυνα, τόσο τη βραδιά του αποκλεισμού, όσο και το επόμενο 24ώρο (τουλάχιστον). Έμαθα κι αυτό δεν σηκώνει αμφισβήτηση ή διάψευση, πως βασικός παίκτης του Δικεφάλου λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα με την Κράσνονταρ και ενώ είχε ολοκλήρώσει το ντουζ του, μέσα στα αποδυτήρια απάντησε σε συνεχόμενες κλήσεις που είχε στο κινητό του (!!!) και τότε άκουσε από άγνωστο (που τον κάλεσε) να απειλεί μέχρι και τη ζωή του. Και η... φάση δεν ήταν της... πλάκας (δεν ξέρω κι αν συνεχίστηκε) αφού η οικογένεια του άσου και συγκεκριμένα ο πατέρας του αναστατώθηκε. Όπως πάρα πολλά υβριστικά (όχι απειλητικά, το διευκρινίζω) μηνύματα... πεσίματος  δέχθηκε και ο νεαρός Μιχαηλίδης, επειδή ήταν ο μοιραίος με το αυτογκόλ που σημείωσε. Θλίψη και μόνο...

2η) Σε πολλούς έκανε εντύπωση που δεν ξεκίνησε κόντρα στη Βόλφσμπουργκ ο Λιβάγια. Και το συνδίασαν με το ενδεχόμενο πώλησης του στις τελευταίες ημέρες του μεταγραφικού παζαριού (ρίχνει αυλαία τη Δευτέρα). Δεν ξερω αν τελικά... προλάβει να φύγει ο Κροάτης αλλά το ότι χθες ξεκίνησε από τον πάγκο δεν έχει καμία σχέση, ήταν καθαρά τεχνική επιλογή του Καρέρα (που την εξήγησε πρώτα στον Μάρκο κι απο πριν). Αντίθετα αυτό που κυκλοφορεί εσχάτως στην ψαγμένο κύκλο της ελληνικής πιάτσας των ατζέντηδων, είναι πως η εντολή από την ηγεσία αποτελεί αν βρεθεί ομάδα να πουληθεί ο Νέλσον Ολιβέιρα. Κοινώς αυτόν θέλει ο Μελισσανίδης να "σπρώξουν", όχι τον Κροάτη.



3η) Δύσκολες ημέρες για τον Χρήστο Δώνη στην Ιταλία. Ξεκίνησε στην ενδεκάδα της Άσκολι, στον εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου με την Περούτζια αλλά εσπευσμένα έγινε αλλαγή στο β' ημίχρονο με το σκορ στο 0-4 (ολοκλήρωθηκε με 1-4)! Με τον προπονητή της Άσκολι, στις δηλώσεις του να μην κρύβει τον σοβαρό προβληματισμό του για την παρουσία του πρώην μέσου του Παναθηναϊκού αφού εμφανώς δεν μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό. Αν είναι θέμα προετοιμασίας, προσαρμογής ή... πρωταθήματος θα φανεί στη συνέχεια. Μάλιστα, ο Χρήστος Δώνης αποτέλεσε προσωπική επιλογή του κόουτς της Ασκολι. Στην αρχική ενδεκάδα του εν λόγω ματς ήταν και ο Βέλλιος που δεν φάνηκε επίσης, ενώ ο Αυλωνίτης ξεκίνησε από τον πάγκο.

4η) Η Μόντσα είναι η ομάδα των Μπερλουσκόνι - Γκαλιάνι, που ανέβηκε στη Σέριε Β και στοχεύει σε νέα άνοδο στη Σεριε Α'. Είναι αλήθεια πως σε αυτο το παζάρι είτε της προτάθηκαν, είτε ασχολήθηκε με αρκετές περιπτώσεις Ελληνων παικτών. Κάποια στιγμή δε, είχε βρεθεί πολύ κοντά στην αγορά του Παυλίδη από τη Βίλεμ αλλά τη δουλειά χάλασε ο ατζέντης του, Πίνο Ραϊόλα. Τώρα στη Μόντσα περιμένουν την απόφαση του Ολυμπιακού για την παραχώρηση ως δανεικού με οψιόν αγοράς του Ανδρούτσου, σε ένα ντιλ που έχει προχωρήσει πολύ, με συμφωνημένες ακόμη και τις λεπτομέρειες. Οι "ερυθρόλευκοι" όμως, θα κρίνουν πού συμφέρει τον παίκτη και το κλαμπ να πάει αφού υπάρχουν κι άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες απο το εξωτερικό (μία απο την Ολλανδία).


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags