Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Επική ατάκα Φερέιρα μετά την κλήρωση: "Δεν θα μιλήσω με τον Μαρτίνς γιατί..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-10-02 16:15:00

Επική ατάκα Φερέιρα μετά την κλήρωση: "Δεν θα μιλήσω με τον Μαρτίνς γιατί..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Επική ατάκα Φερέιρα μετά την κλήρωση: "Δεν θα μιλήσω με τον Μαρτίνς γιατί..." (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Μετά την κλήρωση του ΠΑΟΚ στο Europa League, ο Αμπέλ Φερέιρα δήλωσε μεταξύ άλλων πως δεν θα ρωτήσει τον Πέδρο Μαρτίνς ώστε να πάρει πληροφορίες για την Ομόνοια, επειδή "η ελληνική κουλτούρα είναι μαθημένη στα… δράματα", όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την κλήρωση:

«Δεν μπορείς να αλλάξει τα… χούγια της κλήρωσης. Το θέμα είναι να είσαι σε αυτήν. Π.χ. πέρσι δεν είμασταν εκεί και την είδαμε από την τηλεόραση. Είναι ένας ισορροπημένος όμιλος και δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.

Από την μια έχουμε την PSV, γνωρίζουμε το ολλανδικό στυλ παιχνιδιού, το οποίο είναι γρήγορο και επιθετικό. Η Γρανάδα έχει πολύ ένταση στο παιχνίδι της. Για την Ομόνοια θα συλλέξουμε περισσότερες πληροφορίες και θα την μελετήσουμε.

Είδαμε χθες το ματς της ΑΕΚ με την Βόλφσμπουργκ, όπου όλοι νόμιζαν ότι θα περάσουν οι Γερμανοί. Είδαμε ότι η Μίλαν δυσκολεύτηκε. Δεν κοιτάμε για το αν θα βγούμε πρώτοι ή δεύτεροι θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο με στόχο πάντα τη νίκη και να πάρουμε μια από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου.

Εδώ στην Ελλάδα δημιουργούμε σενάρια πριν γίνουν αυτά και δυσκολεύουμε τον εαυτό μας. Πράγματι η ψυχολογία παίζει τον δικό της ρόλο, αλλά πιστεύω πως είμαστε σε θέση να ελέγξουμε την ψυχολογία μας.

Εμείς είμαστε από την πλευρά ότι θέλουμε να ζούμε την ζωή μας στον υπερθετικό βαθμό. Το ποδόσφαιρο θα πρέπει να μας ευχαριστεί.

Λιγότερη δραματοποίηση περισσότερη θετικότητα, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε την πρόκριση, οπότε το να κάνουμε σενάρια δεν έχει λογική, γιατί αύριο δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει».

Για την πορεία στο Champions League:

«Νομίζω ότι εμείς οι ίδιοι αυξήσαμε τις προσδοκίες όταν αποκλείσαμε την Μπενφίκα και με ταπεινότητα και ρεαλισμό θα ήταν αδύνατο να περάσεις σε διπλή αναμέτρηση μια τέτοια ομάδα.

Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο και καταφέραμε να σκοράρουμε στις ευκαιρίες μας. Αλλά ήταν ένας αγώνας. Το ότι κερδίσαμε δεν σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε την… Μπαρτσελόνα.

Δεν δώσαμε την απαραίτητη αξία στην Κρασνοντάρ, γιατί είναι μια ομάδα που έχει επενδύσει πάρα πολλά λεφτά για να φτάσει εδώ που έφτασε. Πετύχαμε τον μίνιμουμ στόχο μας να μπούμε στο Europa League και για μας πλέον η πρόκληση είναι να είμαστε το ίδιο αποτελεσματικοί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Για μένα η διαχείριση του ρόστερ θα είναι το πιο δύσκολο απ’ όλα ενώ υπάρχει και ο κορονοϊός και ελπίζω να μην έχουμε κρούσματα και να μπορέσουμε να βγάλουμε ότι καλύτερο μπορούμε στον αγωνιστικό χώρο».

Για την Ομόνοια και τον Μαρτίνς:

«Δε νομίζω κάτι τέτοιο πως είναι εφικτό γιατί η ελληνική κουλτούρα είναι μαθημένη στα… δράματα. Πάντως είμαι χαρούμενος που τρεις ομάδες θα είναι στην Ευρώπη φέτος και θα πρέπει όλοι να… παλέψουμε για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συμφωνώ πως μέσα στο γήπεδο πρέπει να… σκοτώσουμε ο ένας τον άλλον, όμως εκτός αυτού θα πρέπει να λειτουργούμε ως «ένα» και να κοιτάμε όλοι να ανεβάσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags