Facebook Pixel Αδέσποτοι: "Έφαγε" την Πόρτο ο Ολυμπιακός για Βινάγκρε - "Ανταλλαγή" με Σα - Φέρνει... Καστίγιο ο Μαρτίνς
| 2020-10-02 17:47:00

"Έφαγε" την Πόρτο ο Ολυμπιακός για Βινάγκρε - "Ανταλλαγή" με Σα - Φέρνει... Καστίγιο ο Μαρτίνς

Του Αδέσποτου
"Έφαγε" την Πόρτο ο Ολυμπιακός για Βινάγκρε - "Ανταλλαγή" με Σα - Φέρνει... Καστίγιο ο Μαρτίνς

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

- Το ρεπορτάζ αναφέρει, ότι ο Ολυμπιακός έκανε το μπαμ κλείνοντας Βινάγκρε. Είναι ο αναπληρωματικός αριστερός μπακ της Γουλβς Θεωρείται πολύ μεγάλο ταλέντο. Είναι πελάτης του μεγαλοατζέντη, Μέντεζ, του... χρυσοδάκτυλου. Λέγαμε για τον Ματέους Ρέις που κάνει μεγάλα κόλπα η Ρίο Άβε. Έτσι ο Ολυμπιακός έκανε ρουά ματ στον πρόεδρο των Πορτογάλων. Γιατί ο Βινάγκρε είναι ανώτερο επιπέδου. Πολύ καλύτερος του Βινάγκρε.

Έρχεται ως δανεικός. Η ίντριγκα στην υπόθεση είναι, ότι μετά την πώληση του Ποντένσε υπήρχε μία... ψυχρασία στις σχέσεις Ολυμπιακού-Μέντεζ. Τώρα όμως παρατηρείται... επαναθέρμανση των σχέσεων. Αν ο Βινάγκρε κάνει μία σπουδαία σεζόν με τον Ολυμπιακό του Champions League, μπορεί να δημιουργηθεί υπεραξία μέσω των Πειραιωτών. Εκεί μπορεί ο Βινάγκρε να πωληθεί μέσω Γουλβς για άλλη ομάδα. Λένε, ότι τον ήθελε η Νάπολι. Η Γουλβς ζήτησε 25 εκατ.Ευρώ, τα οποία δεν έδιναν οι Ιταλοί. Αν μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός τον φέρει για αντί-Τσιμίκα δείχνει, ότι είναι πολύ καλή επιλογή.

Η είδηση που μεταφέρω είναι, ότι στην υπόθεση ενεπλάκη η Πόρτο. Αλλά ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής στη διελκυστίνδα. Η επιτυχία του Ολυμπιακού είναι, ότι του δίνουν παιχταράδες-ταλέντα όπως ο Βινάγκρε. Γιατί δείχνουν, ότι ξέρουν πως ο παίκτης θα αποκτήσει υπεραξία.

- Το απόλυτο αφεντικό στα μεταγραφικά φέτος σε σχέση με προηγούμενες χρονιές είναι ένας. Ο Μαρινάκης έκανε κάτι που δεν το συνηθίζει. Εμπιστεύτηκε τον Μαρτίνς. Για τον Μπρούμα έχω να πω, ότι έφερε (και αυτός) το παρατσούκλι του νέου Ρονάλντο. Ως εξτρέμ είναι πολύ γρήγορος και δυνατός. Πολύ καλός στο ένας εναντιον ενός. Είναι ένας Καστίγιο, χωρίς τη ντρίπλα του τελευταίου. Και αυτός είναι δανεικός με οψιόν αγοράς. Είναι ένα στοίχημα, όχι όμως όπως ο Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ. Σε σχέση με Ενκουντού και Μπουφάλ είναι πιο γρήγορος και δυνατός. Αν αποκτήσει χημεία θα κάνει μεγάλα πράγματα. Αυτά είναι ψώνια από το πάνω ράφι και πρέπει να το πούμε.

- Ακούγονται διάφορα για τον Σα. Δεν θα με παραξενεύσει αν γίνει κάτι τελευταία στιγμή. Ο Μέντεζ έφερε τον Σα στον Ολυμπιακό και φέρνει τώρα τον Βινάγκρε. Υποθετικά μιλώντας, το υπογραμμίζω, δεν αποκλείεται να δούμε ντιλ στο στυλ “σου έφερα Βινάγκρε, παίρνει μεταγραφή ο Σα”.

- Η ΑΕΚ στην Ευρώπη έχει μεγαλύτερο μέταλλο κόντρα στη Βόλφσμπουργκ. Έχει μεγαλύτερο μέταλλο και από τον ΠΑΟΚ. Ήταν μεγάλη πρόκριση. Κάνουν τον οπαδό να την καψουρεύεται την ομάδα ακόμα πιο πολύ. Ο τρόπος είναι το θέμα. Ο τρόπος είναι μαγικός. Δεν είναι μόνο τα 6 εκατ.Ευρώ που θα μπούνε στους ομίλους. Και ο Καρέρα απέδειξε, ότι είναι καλός προπονητής. Φτιάχνει μεσαία γραμμή στον άξονα που μπορεί να κοντράρει αυτή του Ολυμπιακού. Βρήκε πραγματικό εξτρέμ, τον Λιβάι Γκαρσία. Γενικότερα έκανε σωστές αλλαγές. Δεν αλλοίωσε τα χαρακτηριστικά της ομάδας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεν αγοράζει μόνο, πουλάει κιόλας! Τα... μαζεύει από τον Πειραιά το "θηρίο" - Δεν είναι ο Σεμέδο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags