Facebook Pixel Ολυμπιακός: Την άποψη ότι ο Βινάγκρε δεν είναι ένα απλό αριστερό μπακ εξέφρασε ο Φάνης Αγριτέλης
| 2020-10-04 10:30:00

"Ποιος Ρέις, ποιος Χολέμπας! Είναι top class, έρχεται για βασικός - Το επόμενο μπακ της Πορτογαλίας"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Ποιος Ρέις, ποιος Χολέμπας! Είναι top class, έρχεται για βασικός - Το επόμενο μπακ της Πορτογαλίας"

Ολυμπιακός: Την άποψη ότι ο Βινάγκρε δεν είναι ένα απλό αριστερό μπακ εξέφρασε ο Φάνης Αγριτέλης. Ο εκ των συντελεστών των Ελλήνων υποστηρικτών αγγλικού ποδοσφαίρου (eyap.gr) μίλησε στο sportdog για τον Πορτογάλο αμυντικό, ανέλυσε το προφίλ του και εκτίμησε ότι θα είναι το επόμενο βασικό μπακ της Εθνικής Πορτογαλίας.

Ποια γνώμη έχεις σχηματίσει για τον Ρούμπεν Βινάγκρε;

"Ο Βινάγκρε είναι ένας φέρελπις top class αριστερό μπακ. Έχει τεράστιο potential και ο Ολυμπιακός του δίνει ένα τη δυνατότητα να περάσει μια χρονιά-πρόβα ενόψει της επικείμενης θητείας του στη Γουλβς".

Ποιo είναι το στοιχείο που τον κάνει να ξεχωρίζει;

"Δεν είναι ένα απλό αριστερό μπακ. Είναι ένας φαντεζί παίκτες που κάνει και επιθετικές προελάσεις συμβάλλοντας πολύ στην ανάπτυξη από την πλευρά του".

Γιατί στη Γουλβς δεν ήταν βασικός;

"Στη Γουλβς δεν ήταν βασικός κυρίως λόγω του σχήματος της ομάδας. Το 3-5-2 προστάζει τη χρήση τριών στόπερ. Τα μπακ χαφ οφείλουν να είναι κυρίως επιθετικογεννη έχοντας τεράστιο ανταγωνισμό, με σημαντικότερο αυτόν του Νέτο".

Μπορεί να ανταπεξέλθει στο επίπεδο του Ολυμπιακού και στους ομίλους του Champions League;

"Φυσικά. Είναι ένας παίκτης από το πάνω ράφι. Ο Χολεμπας έχει πλέον μια ηλικία που δεν του επιτρέπει να ανταπεξέρχεται 90 λεπτά σε απαιτητικούς αγώνες. Ο Βινάγκρε έρχεται να κάνει ακριβώς αυτό".

Είναι καλύτερος του Ματέους Ρέις που ήθελε ο Ολυμπιακός; Βρήκε τον αντι-Τσιμίκα στο πρόσωπο του Πορτογάλου;

"Δεν τίθεται σύγκριση ανάμεσα στους δύο. Ο Ρέις ίσως θα αγοραζόταν αν ο Ολυμπιακος είχε πιο βατό αντίπαλο από το τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας. Η Μαρσέιγ όμως έφερε... Βινάγκρε".

Τον ακολουθεί κάποια πιπεράτη ιστορία;

"Καμία πιπεράτη ιστορία. Είναι νεαρός και προσηλωμένος στον στόχο της καταξίωσης. Είναι παιδί του Μέντες. Θα έλεγε κανείς και αν κάνει τις εμφανίσεις που αναμένεται να κάνει με τα ερυθρόλευκα θα μιλάμε για το επομενο βασικό μπακ των πρωταθλητών Ευρώπης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Μάχη" Σαββίδη-Μαρινάκη για "σαΐτα" στα αριστερά - Ψάχνουν το "ΜΠΑΜ" - Περιπτωσάρα! (vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags