Facebook Pixel Sportdog.gr | "Σπρώξιμο" Ουζουνίδη σε ΠΑΟΚ - Χαμός με Σωκράτη, κλείνει ο Μπάκα - Καπνός οι παίκτες του ΠΑΟ!
| 2020-10-04 21:19:00

"Σπρώξιμο" Ουζουνίδη σε ΠΑΟΚ - Χαμός με Σωκράτη, κλείνει ο Μπάκα - Καπνός οι παίκτες του ΠΑΟ!

Οι Μιχείες
"Σπρώξιμο" Ουζουνίδη σε ΠΑΟΚ - Χαμός με Σωκράτη, κλείνει ο Μπάκα - Καπνός οι παίκτες του ΠΑΟ!

Tο Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89. Δευτέρα με Παρασκευή, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00!

Την Κυριακή λοιπόν υπήρξαν αρκετές ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα που ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον… αέρα του Alpha 9.89.

- Με ρωτούν αν υπάρχει πιθανότητα επιστροφής Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό μιας και ο κλοιός στενεύει για Πογιάτο μετά την ήττα από τον Άρη. Τον Μαρίνο σύμφωνα με τη δικιά μου ενημέρωση, δεν θέλει να τον βλέπει ο Αλαφούζος. Θα μου έκανε μεγάλη έκπληξη να τον ξαναπάρει, παρότι πολλοί ρεπόρτερ πίνουν νερό στο όνομά του. Βλέπετε, τότε στον Παναθηναϊκό ο “Ούζου” ήταν δημοσιογραφικότατος. Μιλούσε μέχρι και στα... “Νέα της Γαρδένιας”. Πάντως είναι θέμα χρόνου να απολυθεί από τον ΑΠΟΕΛ ο Ουζουνίδης, μετά τον αποκλεισμό από τη Σλόβαν. Αν υπάρξει θέμα απομάκρυνσης του Φερέιρα από τον ΠΑΟΚ, τότε κάποιοι θα “σπρώξουν” την περίπτωση Μαρίνου για τον ΠΑΟΚ. Το πιάσατε;;;

- Όσον αφορά το σενάριο Παπασταθόπουλου στον Ολυμπιακό, για το οποίο δέχομαι ακόμα ερωτήσεις έχω να πω τα εξής: Ψηστήρι Τοροσίδη έχει γίνει. Αν φύγει Σεμέδο-Σισέ τότε δεν αποκλείεται να γίνει. Υπάρχει όμως φρέσκια είδηση για τον Σωκράτη. Η Έβερτον έχει μπει γερά στο παιχνίδι της απόκτησής του. Τον γουστάρει ο Αντζελότι. Σύμφωνα με όσα ακούγεται στην Τουρκία, η Τραμπζονσπορ έχει εκφράσει ενδιαφέρον να τον αποκτήσει. Δεν νομίζω να πάει. Εδώ δεν πήγε στη Φούλαμ...

- Ο Μπακασέτας είναι με το ένα πόδι στη Φενέρ. Η Αλάνιασπορ δεν έπεφτε κάτω από τα 4.500.000 Ευρώ. Υπενθυμίζω, ότι τον πήρε 550.000 από την ΑΕΚ επί θητείας Λυμπερόπουλου, ο οποίος δεν έβαλε ούτε ποσοστό μεταπώλησης στη μεταγραφή. Δεν τον πίστευε μάλλον. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν αποκλείεται να είναι η τελευταία μεταγραφή της ομάδας της Πόλης.

- Οι Μιχείες κάνουν και ρεπορτάζ, παρότι είμαστε σε στούντιο. Θα δώσω δύο εσταντανέ από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. Οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού γύρισαν με ΙΧ από το γήπεδο. Δεν πήγαν στο Κορωπί για να τα πάρουν από εκεί. Κάτι ήξεραν. Επίσης στο διάδρομο των αποδυτήρων καθώς έμπαιναν οι ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο ο Δεληζήσης είπε προς τον Ματέο Γκαρσία και τον Μπερτόλιο “σήμερα γράφουμε ιστορία ρε”. Να προσθέσω, ότι μου μεταφέρθηκε, ότι ακόμα δεν φαίνεται απομάκρυνση Πογιάτος στον ορίζοντα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags