Facebook Pixel Sportdog.gr | 3 Μύθοι για το Online Στοίχημα στην Ελλάδα
| 2020-10-05 13:07:00

3 Μύθοι για το Online Στοίχημα στην Ελλάδα

Sportdog Team
3 Μύθοι για το Online Στοίχημα στην Ελλάδα

Το online στοίχημα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητα του Έλληνα. Είναι μέρος της διασκέδασής του όσο φυσικά αυτό δεν αγγίζει τα όρια της εξάρτησης. Το ποδόσφαιρο στοίχημα είναι από τα παιχνίδια που βρίσκει μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό καθώς ο βασιλιάς των σπορ περιλαμβάνει εκατοντάδες αναμετρήσεις σε καθημερινή βάση και την ευκαιρία για πολλά πονταρίσματα στις διαδικτυακές εταιρίες. Η αυξημένη δημοτικότητα έχει κατά καιρούς δημιουργήσει μύθους και κάποιους από αυτούς θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω.

Bookmakers και Online Στοίχημα

Η δουλειά που γίνεται στο παρασκήνιο ενός διαδικτυακού στοιχήματος είναι τεράστια και φυσικά η εμπειρία εκείνου που θα την κάνει πρέπει να είναι τεράστια. Οι Bookmakers, οι traders και οι Compilers συλλέγουν συνεχώς πληροφορίες και προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα συνδυασμό αποδόσεων αφενός προκλητικό για τον παίκτη αλλά σίγουρα κερδοφόρο για την εταιρία που συνεργάζονται. Ο μύθος που θέλει τους bookies να κλέβουν τους παίκτες αλλάζοντας αποδόσεις, αυξάνοντας τη γκανιότα υπέρ της εταιρίας και όλα όσα σκεφτόμαστε μετά από ένα χαμένο παρολί δεν μπορεί να αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.

Για να μπούμε λίγο πιο βαθιά στο θέμα «ποιος τελικά ορίζει τις αποδόσεις» πρέπει να γνωρίζουμε τα εργαλεία που έχουν οι εταιρίες στη διάθεσή τους και πως λειτουργεί ο μηχανισμός με τον οποίο οι στοιχηματικές εταιρίες ανεβάζουν τις αποδόσεις τους. Λίγοι είναι αυτοί πλέον που χρησιμοποιούν φυσικά πρόσωπα για να κάνουν τις συγκεκριμένες εκτιμήσεις. Η Betradar δίνει εύκολα και γρήγορα τον συνδυασμό αποδόσεων σε μία εταιρία κάνοντας νωρίτερα τη σύγκριση όλων των αποδόσεων που θα βρει στο διαδίκτυο για μία συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ασφαλώς η τελική τιμή που θα ανέβει σε μία πλατφόρμα εξαρτάται άμεσα από τη γκανιότα που εφαρμόζει η κάθε εταιρία και το περιθώριο κέρδους που επιτρέπει στους παίκτες της. Μύθος λοιπόν ότι οι εταιρίες στοιχήματος διαμορφώνουν την αγορά πλέον καθώς τα προγράμματα που υπάρχουν στην αγορά κάνουν την ίδια δουλειά με ασφάλεια και οικονομία χρόνου.

Αύξηση φορολογίας Vs Παράνομος Τζόγος

Δεν έχει περάσει αρκετός χρόνος από την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αδειοδότηση των στοιχηματικών εταιριών στη χώρα μας και τα ποσά που θα πρέπει να καταβάλλουν στο ελληνικό κράτος για την εξασφάλισή της. Πολλοί ισχυρίζονται πως οι αλλαγές που θα επέλθουν στον χώρο τόσο από την αύξηση της φορολογίας αλλά και τον περιορισμό των στοιχηματικών δυνατοτήτων του παίκτη θα βελτιώσουν την εικόνα των εσόδων για τα ταμεία του κράτους. Μύθος πραγματικός καθώς παρατηρείται αύξηση του παράνομου τζόγου και την προσπάθεια για εύκολο κέρδος από εταιρίες αμφιβόλου προέλευσης.

Ο Μύθος του Asian Handicap

Για πολλούς η έννοια Asian Handicap είναι απόλυτα συνυφασμένο με αγορές της Ασίας όπου το στοίχημα ανθίζει και τα προγνωστικά πάνε περίπατο. Η άποψη ότι το ασιατικό χάντικαπ αυξάνει τις πιθανότητες νίκης για τον παίκτη ενδεχομένως να εμπεριέχει μία αλήθεια με βάση τα μαθηματικά ωστόσο προαπαιτεί βαθύτερες γνώσεις για κάθε στοιχηματικό γεγονός. Μπορεί οι Ασιάτες να προσπαθούν να αποβάλλουν την ισοπαλία από το παιχνίδι τους όμως δεν είναι πάντα κερδοφόρο το αποτέλεσμα.

Η αγορά του διαδικτυακού στοιχήματος είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και πολλές φορές αποδεικνύεται σκληρή για τους παίκτες. Οι μύθοι που δημιουργούνται κατά καιρούς έχουν στόχο να προσελκύσουν νέα μέλη στις ελληνικές πλατφόρμες και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags