Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτός θα είναι ο αντι-Πέλκας - Είναι ο... κλώνος του
| 2020-10-05 14:33:00

ΜΠΟΥΜ! Αυτός είναι ο αντι-Πέλκας - Έρχεται ο... κλώνος του - ΠΟΙΟΣ έκανε το διπλό deal ταυτόχρονα!

GOALάρες by Εvaggelistis
ΜΠΟΥΜ! Αυτός είναι ο αντι-Πέλκας - Έρχεται ο... κλώνος του - ΠΟΙΟΣ έκανε το διπλό deal ταυτόχρονα!

ΠΑΟΚ: Ο Δημήτρης Πέλκας μπορεί να βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, αλλά στη Θεσσαλονίκη φτάνει ήδη ο "αντι-Πέλκας", που όπως φαίνεται θα είναι ο Τόμας Μουργκ! Μιλάμε μάλιστα για τον Αυστριακό... κλώνο του Γιαννιτσιώτη άσου!

Ο Μουργκ είναι ένα χρόνο μικρότερος (του 1994), ένα εκατοστό κοντύτερος (1,74), αριστεροπόδαρος, με την ίδια χρηματιστηριακή αξία (2,5 εκατ. ευρώ), καλύπτει τις ίδιες θέσεις συν μια ακόμη (του δεξιού χαφ) με τον Πέλκα. Και το σημαντικότερο: είναι ομόσταβλοι, στη γερμανική Rogon. Και μάλλον αυτό ήταν τελικά που... μέτρησε για να είναι ο Νο 1 υποψήφιος για την αντικατάσταση του Πέλκα στον ΠΑOΚ.

Εξηγούμαι: ο Τόμας Μoυργκ ανήκει στη Ραπίντ Βιένης, παίζει απο το 2016 (μεταγραφή από τη Ρίντ 700.000 ευρώ) και έχει συμβόλαιο ως το 2022. Ήταν συμπαίκτης με τον Σβαμπ μέχρι το καλοκαίρι, με τον οποίο είχαν και πολύ καλή χημεία στο παιχνίδι. Ο Μουργκ βρισκόταν στη λίστα του Ρέμπε και πριν να ντιλάρουν με τη Φενέρ (δηλαδή με τον... Κουτσολιάκο για τον Πέλκα).



Σύμφωνα, λοιπόν, με τη γερμανική μανατζερική πιάτσα ο Κουτσολιάκος για να πείσει την ιδιοκτησία του ΠΑΟΚ να ανάψουν πράσινο στην πώληση του Πέλκα, ανέλαβε να βρει άμεσα/πάει και τον αντικαταστάτη του στην Τούμπα. Άλλωστε, με ένα 24ώρο να απομένει ως τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου (απόψε τα μεσάνυχτα), ο Δικέφαλος ήταν κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο.

Απο τη στιγμή, λοιπόν, που ο Μουργκ ήταν στην "ασπρόμαυρη" λίστα ανέλαβε να... καθαρίσει την μπουγάδα, δηλαδή να βρει άκρη με τη Ραπίντ Βιέννης και ο διεθνής Αυστριακός μέσος να έρθει στην Τούμπα άμεσα! 

Με την πληροφορία να διαρρέει σήμερα σε αυστριακό ΜΜΕ και έτσι να το... μαθαίνουν και στην Ελλάδα. Η υπόθεση όμως του Μουργκ είναι... χθεσινή και σε παράλληλη τροχιά με του Πέλκα, τον οποίο προορίζεται να αντικαταστήσει στην Τούμπα.

Στο δια ταύτα: ο Κουτσολιάκος θυμίζει Μέντες σε αυτή τη διπλή "αποστολή". Όπως ο Πορτογάλος "χρυσοδάχτυλος" ατζέντης πήγε τον Ρούμπεν Ντίας από την Μπενφίκα στη Μάνστεστερ και τον Οταμέντι από τη Σίτι στην Μπενφίκα έτσι και ο Κουτσολιάκος πηγαίνει τον Πέλκα στη Φενέρ και βοηθάει για να έρθει στη θέση του, στον ΠΑΟΚ, ο Τόμας Μουργκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γι’ αυτό έφυγε ο Πέλκας - Οι ΑΠΕΙΛΕΣ, το τζετ, τα αληθινά ποσά - ΑΦΩΝΟΣ ο Φερέιρα - Έρχεται διάδοχος

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags