Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Οβίδες" από Τούμπα: "Τσακωμένοι Πέλκας-Φερέιρα"
| 2020-10-06 22:30:00

"Οβίδες" από Τούμπα: "Τσακωμένοι Πέλκας-Φερέιρα - Η απόλυτη ξεφτίλα - Δεν το θέλει ο Μαρινάκης"!

του Γιώργου Κτενά
"Οβίδες" από Τούμπα: "Τσακωμένοι Πέλκας-Φερέιρα - Η απόλυτη ξεφτίλα - Δεν το θέλει ο Μαρινάκης"!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Συνέντευξη γεμάτη αποκαλύψεις στο sportdog από τον Νίκο Πετρουλάκη για τον ΠΑΟΚ και όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την ομάδα.

Γιατί έφυγε ο Πέλκας; Τι θα κάνει ο αντικαταστάτης του; Πώς βλέπει αγωνιστικά Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Άρη και ποια είναι η άποψή του για το θέμα που προέκυψε με το VAR;

Όλες οι απαντήσεις στο sportdog!

"Δεν έβαζε τα πόδια του ο Πέλκας - Δεν είχε καλέ σχέσεις με Φερέιρα - Κατώτερης ποιότητας ο Μουρκ"

"Δεν αποτέλεσε έκπληξη η αποχώρηση Πέλκα γιατί το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν κοινό μυστικό ότι ο διεθνής παίκτης ήθελε να αποχωρήσει. Και επίσης ότι τα λεφτά είναι πολλά, Δημήτρη μου! Θα πάρει 4 φορές πάνω τα λεφτά που θα έπαιρνε στον ΠΑΟΚ. Το τελευταίο διάστημα δεν έβαζε πολύ τα πόδια του, με αποκορύφωμα το ματς της προηγούμενης Κυριακής. Ξέραμε από πέρσι ότι οι σχέσεις του δεν ήταν καλές με Φερέιρα, αποκαστάθηκαν εν μέρει και έπεισε την οικογένεια Σαββίδη να τον αφήσουν να φύγει όταν ο μάνατζέρ του τους ότι δεν θα ανανεώσει. και κάτι τελευταίο: Στο διάστημα της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ τού φόρτωσαν έναν τίτλο τον οποίο δεν μπορούσε να ανταποκριθεί. Το "νέος Κούδας". Δεν ήταν τόσο μεγάλος παίκτης ο Πέλκας όπως ο Κούδας", σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog ο Ν. Πετρουλάκης.

Έχεις άποψη για τον αντικαταστάτη του, τον Μουργκ;

"Ο αντικαταστάτης του ξέρουμε ότι είναι παίκτης τεχνίτης, αριστεροπόδαρος, εξτρέμ. Δεν είναι ποιότητας Αντρίγια Ζίβκοβιτς, είναι κατώτερης ποιότητας. Αλλά είναι καλός για την Ελλάδα. Αν δεν τον δούμε στο γήπεδο βέβαια δεν μπορούμε να ξέρουμε".

"Για αυτό υπάρχει χαλαρότητα στον ΠΑΟΚ - Απόλυτη ξεφτίλα - Δεν θέλει Βιεϊρίνια ο..."

Πώς είναι ευρύτερα η κατάσταση στον ΠΑΟΚ;

"Η απουσία του Ιβάν Σαββίδη και του Γιώργου έχει δημιουργήσει απίστευτη χαλαρότητα και ανοργανωσιά σε θέματα της ΠΑΕ. Παρά τη φιλότιμη προσπάθεια των Ρέμπε και Φερέιρα. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ότι ο Ιβάν δεν είναι στη Θεσσαλονίκη. Για αυτό και δεν είχαν σφραγιστεί τότε τα δελτία, με αποτέλεσμα σε εκείνη την περίπτωση την απόλυτη ξεφτίλα. Όπως και ότι άργησαν να έρθουν ο επιθετικός και ο χαφ. Ακόμα και η περίπτωση του Μάτος είναι χαρακτηριστική, που δεν έπαιξε στο παιχνίδι των 25 εκατ. ευρώ με την Κράσνονταρ. Αλλά τον έβαλαν με τον ΟΦΗ. Αυτά γίνονται χωρίς την κεφαλή στη Θεσσαλονίκη. Αν υπήρχε στη Θεσσαλονίκη και έβλεπαν το μάτι του να γυαλίζει, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά".

Ποια είναι η άποψή σου για το θέμα του Βιεϊρίνια;

"Ο Βιεϊρίνια έκανε λάθος κίνηση στην αρχή γιατί νόμιζε ότι όλος ο ΠΑΟΚ είναι ίδιος. Όταν του πρότεινε ο Σαββίδης να παραμείνει και να τον κάνει μετά από έναν χρόνο γενικό δερβέναγα, σκέφτηκε το οικονομικό. Έκανε λάθος ο Βιεϊρίνια στην αντιμετώπιση αυτού του θέματος και ακολούθως ήθελε να έρθει σε επικοινωνία με τον Ιβάν για να διορθώσει. Αλλά δεν τον δεχόταν ο Ιβάν. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να επανέλθει. Άλλωστε δεν τον θέλει και ο προπονητής ως βασικό".

"Μικραίνουν πολύ τον Ολυμπιακό - Δεν είναι σκεπτικό Μαρινάκη - Να αλλάξει προπονητή ο ΠΑΟ αν..."

Το ζήτημα με το VAR που έχει προκύψει;

"Για το θέμα του VAR όσα συνέβησαν μικραίνουν πολύ τον Ολυμπιακό αυτές οι αντιδράσεις για το γκολ που έβαλε στα Γιάννινα και δεν πρέπει να μένει ως μεγάλη ομάδα και να πηγαίνει κόντρα στα μηχανήματα. Το μηχάνημα ακύρωσε και πέναλτι στο Βόλος-ΠΑΟΚ, που κέρδισε ο Τσόλακ. Έβγαλε οφσάιντ τη μύτη του Τσόλακ. Τώρα έβγαλε τον αγώνα του Χασάν και ξεσήκωσαν τον κόσμο. Μικραίνει τον Ολυμπιακό αυτή η αντίδραση και δεν πιστεύω ότι είναι στο σκεπτικό του Μαρινάκη".

Πώς βλέπεις φέτος Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ;

"Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Έχει κάνει καλές επιλογές ο Ολυμπιακός, έχει κρατήσει τον ίδιο προπονητή και πιστεύω ότι ο Βαλμπουενά με τον Αραμπί θα είναι και πάλι οι κορυφαίοι της ομάδας. Φόβος και τρόμος θα είναι αυτοί, όπως πέρσι. Ο Ραντζέλοβιτς είναι παίκτης μέλλοντος που μπορεί να κάνει τη διαφορά όμως και στο φετινό πρωτάθλημα. Στον ΠΑΟΚ αν του βγουν οι παίκτες που ήρθαν τώρα, με δεδομένο ότι άλλαξε την μισή ομάδα, θα έχει πορεία πρωταθλητισμού, και οι μάχες θα είναι στα μεταξύ τους παιχνίδια γιατί είναι περίπου ισοδύναμες. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η πορεία στην Ευρώπη. Καλή πορεία στην Ευρώπη σημαίνει δύσκολο να υπάρχει καλή πορεία στην Ελλάδα".

Τέλος, ποια είναι η άποψή σου για ΑΕΚ, Άρη και Παναθηναϊκό;

"Όλη η Ελλάδα χάρηκε για την ΑΕΚ που πέρασε στους ομίλους. Δεν την βλέπω καλά τώρα στην αρχή, είναι λίγο πιο ταλαιπωρημένη από πέρσι. Πιστεύω ότι θα είναι δυνατή ομάδα. Ο Άρης φέτος θα είναι καλύτερος από πέρσι με τις επιλογές που έκανε. Η επιλογή του Ματέο Γκαρσία είναι κίνηση-ματ. Και μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο μαζί με τον Μπρούνο Γκάμα και Μπερτόλιο, από τη μέση και μπροστά ο Άρης μπορεί να βγάζει φωτιές. Τέλος, αυτό που πάει να περάσει ο Πογιάτος στον Παναθηναϊκό δεν μπορούν να το αφομοιώσουν οι παίκτες. Οπότε ή ο προπονητής θα πρέπει να αλλάξει τακτική ή ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αλλάξει προπονητή. Διαφορετικά θα βρεθεί κάτω από την πέμπτη θέση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρέχει για μεταγραφάρα ο ΠΑΟΚ - Τον "χτύπησε" η ΑΕΚ, αλλά πάει Τούμπα - Έρχεται από το Top επίπεδο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags