Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτόν ζήτησε ο Φερέιρα από Ιβάν - Χάθηκε κορυφαίο όνομα!
| 2020-10-07 00:05:00

Δεν τελείωσαν οι μεταγραφές στον ΠΑΟΚ - Αυτόν ζήτησε ο Φερέιρα από Ιβάν - Χάθηκε κορυφαίο όνομα!

Sportdog Team
Δεν τελείωσαν οι μεταγραφές στον ΠΑΟΚ - Αυτόν ζήτησε ο Φερέιρα από Ιβάν - Χάθηκε κορυφαίο όνομα!

ΠΑΟΚ: Η διακοπή του Πρωταθλήματος εξαιτίας των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, έδωσε την δυνατότητα στον Αμπέλ Φερέιρα να ταξιδέψει, χθες νωρίς το πρωϊ με προορισμό την Πορτογαλία για να βρεθεί κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο Φερέιρα συμμετείχε μέχρι τις τέσσερις τα ξημερώματα της Δευτέρας, στην πολύωρη τηλεδιάσκεψη με τον Ιβάν Σαββίδη, εκεί όπου ήταν παρών και ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου, Ολαφ Ρέμπε.

Ζητήθηκε η γνώμη του για τον Πέλκα και από την στιγμή που ο (πρώην πλέον) αρχηγός του ΠΑΟΚ ταξίδεψε με λίαρ τζετ στη Κωνσταντινούπολη για να συμφωνήσει με την Φενέρ, έπρεπε να ληφθούν άμεσα αποφάσεις για την ενίσχυση της ομάδας. Ο Φερέιρα ήταν ενημερωμένος για τον Αυστριακό Τόμας Μούργκ.

Ο Φερέιρα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Μetrosport» ζητούσε και την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου, καθώς στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση. Επέμενε τα τελευταία 24ωρα (πριν από τον αγώνα με τον ΟΦΗ) για τον Μπράνταριτς, όμως από την στιγμή που δεν προχώρησε το deal με την Κάλιαρι, ο ΠΑΟΚ μπορεί να στραφεί σε άλλη λύση, από την αγορά των ελεύθερων παικτών. 

Ο Φερέιρα έδωσε ρεπό στους παίκτες του, για να πάρουν ανάσες και αναμένεται να επιστρέψει αργά το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Στόχος του, είναι να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα, παρά τις απουσίες των διεθνών, για το σερί των αγώνων στις τρεις διοργανώσεις.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags