Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Δίνει τον Γιαννούλη και παίρνει την "καψούρα" Μαρτίνς!
| 2020-10-09 10:34:00

Διπλή ΒΟΜΒΑ στον ΠΑΟΚ: Παίρνει Γιαννούλη ο Κονσεϊσάο και φέρνει την "καψούρα" Μαρτίνς ο Λίνο!

GOALάρες by Εvaggelistis
Διπλή ΒΟΜΒΑ στον ΠΑΟΚ: Παίρνει Γιαννούλη ο Κονσεϊσάο και φέρνει την "καψούρα" Μαρτίνς ο Λίνο!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Τι κι αν οι δύο πρωταγωνίστησαν σε πολύ δυνατά καλοκαιρινο-φθινοπωρινά μεταγραφικά σήριαλ (του ενός, του Έλληνα, με σαφώς μεγαλύτερη διάρκεια και μεγαλύτερο... πλουραλισμό). Όταν όμως, το παζάρι έκλεισε τόσο ο Γιαννούλης δεν είχε πουληθεί από τον ΠΑOΚ, όσο και ο Ματέoυς Ρέις παρέμεινε στην Ρίο Αβε και δεν ήρθε στον Ολυμπιακό. Αμφότεροι αριστεροί μπακ, για τους οποίους κυκλοφόρησε ήδη ένα απίστευτο... πορτογαλικό/φωσκολικό σενάριο.

Η Πόρτο που πούλησε τον Τέλες, έχει μείνει με αριστερό μπακ τον Ζαϊντού, μεταγραφή της 30ης Αυγούστου αντί 4 εκατ. ευρώ από τη Σαντα Κλάρα. Ο Ζαϊντού ήταν ο πρώτος εκλεκτός αριστερός μπακ του Μαρτίνς από την Πορτογαλία, πριν... χαθεί για τους "ερυθρόλευκους" και πάει στον Ματέους Ρέις.

Η Πόρτο, λοιπόν, προετοιμάζεται ενόψει Ιανουαρίου αν χρειαστεί να αγοράσει αριστερό μπακ (εφόσον ο Ζαϊντού... δυσκολευτεί), γι' αυτό έχει φτιάξει ήδη μια σχετική short list, με το όνομα του Γιαννούλη να φιγουραρει στην κορυφή της! Τον θέλει ο κόουτς Κονσεϊσάο και όχι μόνο...

 

Στο Οπόρτο βέβαια πρέπει να γνωρίζουν πως επίκεται αναπροσαρμογή συμβολαίου και αποδοχών στον Γιαννούλη απο τον ΠΑΟΚ, κάτι που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει πως θα ζορίσει γι' αυτούς ακόμη περισσότερο η υπόθεση αγοράς του Έλληνα άσου. 

Κάπου εδώ, λοιπόν, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα μας μεταφέρθηκαν από Πορτογαλία μεριά, έρχεται και δένει ο... Ματέoυς Ρέις. Ο Βραζιλιάνος που πήρε ανάποδες επειδή δεν παραχωρήθηκε στον Ολυμπιακό και κάνει... νερά στη Ρίο Αβε, μένει ελεύθερος τον Ιούνιο του 2021. Μάλλον δεν θα προλάβει αφού η ομάδα του θα προσπάθησει να τον δώσει, όσο-όσο τον Γενάρη, από τη στιγμή που ο Ρέις τους διεμήνυσε πως δεν έχει πλέον καμία όρεξη για να ανανεώσει...

Η Πόρτο, που είχε ακουστεί κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο, ότι μπήκε... σφήνα στον Ολυμπιακό για τον Ματέoυς Ρέις (χωρίς πάντως να επιβεβαιωθεί), εμφανίζεται πρόθυμη να διευκολύνει/βοηθήσει τόσο τη Ριο Άβε να βγάλει χρήματα από τον παίκτη που κιδνυνεύει άμεσα  προσεχώς να χάσει τσάμπα όσο και τον ΠΑOΚ να εξασφαλίσει ένα αξιόπιστο αντικαταστάτη του Γιαννούλη, εφόσον τους πουλήσει τον τελευταίο!

Κι αυτό αφού στην πορτογαλική πιάτσα (προσοχή) των σκάουτς, ξέρουν πως ο ΠΑOΚ "σκανάρει" πλέον τον Ματέoυς Ρέις για τις πρoσεχείς δύο μεταγραφικές περιόδους. Μάλιστα, ακούγεται πως για τον αριστερό μπακ της Ρίο Αβε... μεσολαβεί και ο Λίνο!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags