Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ο νέος Μαχαίρας της ΑΕΚ - "Μεταγραφή" διεθνή Έλληνα στο λιμάνι - Σε αυτόν τα δίνει ο Μαρινάκης!
| 2020-10-10 20:21:00

Ο νέος Μαχαίρας της ΑΕΚ - "Μεταγραφή" διεθνή Έλληνα στο λιμάνι - Σε αυτόν τα δίνει ο Μαρινάκης!

Οι Μιχείες
Ο νέος Μαχαίρας της ΑΕΚ - "Μεταγραφή" διεθνή Έλληνα στο λιμάνι - Σε αυτόν τα δίνει ο Μαρινάκης!

Tο Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89. Δευτέρα με Παρασκευή, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00!

Το Σάββατο λοιπόν υπήρξαν αρκετές ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα που ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον… αέρα του Alpha 9.89.

** Ένα πολύ καλό ταλέντο υπάρχει στις Ακαδημίες της ΑΕΚ. Αρκετοί εκτιμούν πως θα μπορούσε να γίνει και… νέος Μαχαίρας, που πήρε την ευκαιρία του κόντρα στη Λαμία και εντυπωσίασε. Ο λόγος για τον Μάριο Μιτάι. Ο 17χρονος αριστερός στόπερ, που αγωνίζεται και ως αριστερός μπακ, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ένωση τον Αύγουστο και ήδη ακούγονται πολύ καλά λόγια για τον μικρό. Μάλιστα, έχει περάσει από όλα τα ηλικιακά τμήματα της εθνικής Αλβανίας, ενώ είναι ο αρχηγός της Κ18 της ομάδας της γειτονικής χώρας.

** Σε… καλό θα βγει στον Ολυμπιακό που δεν προχώρησε η υπόθεση του Μπουφάλ στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες μιλούσαν μαζί του, αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε, καθώς αυτός ήθελε να πάει τελικά στην Ανζέ. Οι Πειραιώτες όμως πήραν άλλον εξτρέμ, ίσως καλύτερο, που επίσης του έδωσαν ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο. Ο Μπρούμα, μαζί με τον νεαρό Βινάγκρε που ήρθε από την Premier League για το αριστερό άκρο της άμυνας, είναι μέσα στους πέντε πιο ακριβοπληρωμένους παίκτης της Superleague.



** Ο Ολυμπιακός απέκτησε μόνο τον Μπρούμα για τα εξτρέμ, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει πάρα πολύ στον Μάριο Βρουσάι. Μάλιστα, ο Πορτογάλος κόουτς τον υπολογίζει για τα άκρα και όχι για τη θέση πίσω από τον επιθετικό, που έπαιξε πέρυσι στη Βίλεμ. Ο προπονητής των Πειραιωτών έχει αποδείξει, πως παίκτες που τους πιστεύει (και το παλεύουν και οι ίδιοι βέβαια…), μπορεί να τους βελτιώσει. Το έκανε άλλωστε με τους Τσιμίκα, Καμαρά και Μπουχαλάκη και είναι σίγουρος πως θα το πετύχει και με τον νεαρό μεσοεπιθετικό. Ο Βρουσάι θυμίζουμε είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά στη Βίλεμ και τον είχε καλέσει και ο Φαν’τ Σχιπ στην Εθνική, ωστόσο μετά ξαφνικά… έχασε τη φόρα κι έμεινε στάσιμος. Οιο «κακές γλώσσες» κάνουν λόγο πως ευθύνεται ένα προσωπικό θέμα, ωστόσο τώρα έχει μία δεύτερη μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα του.

** Όχι μία, αλλά δύο μεγάλες προτάσεις είχε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πριν λίγες ημέρες από το Κατάρ. Του έδιναν διετές συμβόλαιο, με τρελά λεφτά. Η μία πρόταση αφορούσε ετήσιες αποδοχές που έφταναν τα 3.5 εκατομμύρια ευρώ και στη δεύτερη έφταναν τα 4.5 εκατ. ευρώ τον χρόνο! Το ενδιαφέρον βέβαια είναι πως δεν τις… γείωσε ο Ολυμπιακός, αλλά ο ίδιος ο παίκτης τις απέρριψε. Αν ήθελε ο παίκτης, θα μπορούσε ο πρωταθλητής με ένα αντίτιμο να τον έχει αφήσει. Περνάει όμως καλά εδώ ο Μαροκινός στο Λιμάνι, έχει κίνητρο, παίζει Champions League και πληρώνεται αρκετά καλά. Μάλιστα, φέτος θα πάρει επιπλέον χρήματα τουλάχιστον 200.000 ευρώ από το συμβόλαιό του και μετά θα του δώσουν και νέο συμβόλαιο, ως… ανταμοιβή για το «όχι» στα πετροδόλαρα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση έκπληξη από Μαρινάκη - Έπεσαν οι υπογραφές - Μεγάλη... καψούρα του Μαρτίνς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags