Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τελείωσαν Ρόκα και Πογιάτος - Έρχεται ξένος προπονητής
| 2020-10-11 22:58:00

Τελείωσαν Ρόκα και Πογιάτος! Έρχεται ξένος προπονητής - Ο... Σαραβάκος έφερε τον Μαουρίτσιο!

GOALάρες by Εvaggelistis
Τελείωσαν Ρόκα και Πογιάτος! Έρχεται ξένος προπονητής - Ο... Σαραβάκος έφερε τον Μαουρίτσιο!

Παναθηναϊκός: Ο κύβος ερρίφθη, ο Γιάννης Αλαφούζος (επιτέλους) αποφάσισε και οι Τσάβι Ρόκα / Ντάνι Πογιάτος αποτελεί θέμα ωρών πλέον και όχι ημερών, να... χαιρετήσουν!

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορήσαν το απόγευμα στην ψαγμένη ελληνική μανατζερική πιάτσα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκoς τελειώσε και τους δύο  Ισπανούς μαζί. Και τεχνικό διευθυντή και προπονητή!

Η απόφαση είναι οριστική και Τετάρτη ή Πέμπτη θα ανακοινωθεί και ο νέος κόουτς της ομάδας. Μάλιστα, οι δικές μας πήγες θέλουν τον "αντι-Πογιάτος" να είναι ξένος, παρότι εδω και ημέρες παιζει δυνατά και προωθείται η επιστροφή του Γιάννη Αναστασίου! 

Επαναλαμβάνω η ενημέρωση της στήλης μιλάει για ξένο αντικαταστάτη του Πογιάτος. Τον οποίο έχουν βρει και κλείσει. Κι αυτό που ψάχνουν τη δεδομένη στιγμή είναι ποιος θα τον πλαισιώσει ως άμεσος συνεργάτης του, που θα πρέπει να γνωρίζει τον σύλλογο και την ελληνική πραγματικότητα. Αυτά...

ΥΓ. Για την απόκτηση του Μαουρίτσιο ακούγεται πως ο Αλαφούζος πήρε τη γνώμη του Σαραβάκου και ότι ο Τσάβι Ρόκα που δεν τον ήθελε ενημερώθηκε σήμερα απο τις... ιστοσελίδες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΕΙΣΜΟΣ με Βιεϊρίνια! Κατεβαίνει και αυτός Αθήνα - Φήμες για συμφωνία με κορυφαία ομάδα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags