Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η πρώτη βόμβα Μπόλονι με την "καψούρα" των ΠΑΟΚτσήδων!
| 2020-10-12 15:07:00

Ο Μπόλονι... φέρνει Βιεϊρίνια! Δεν ήθελε Ολυμπιακό, ΑΕΚ - "Δώρο" Ραζβάν - Βοηθός-έκπληξη στον πάγκο!

GOALάρες by Εvaggelistis
Ο Μπόλονι... φέρνει Βιεϊρίνια! Δεν ήθελε Ολυμπιακό, ΑΕΚ - "Δώρο" Ραζβάν - Βοηθός-έκπληξη στον πάγκο!

Παναθηναϊκός: Τι σας γράψαμε χθες βράδυ; Πογιάτος τέλος για τον Παναθηναϊκό και μέχρι την Τετάρτη θα έχει βρεθεί/ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του! Πριν απο λίγο η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ισπανό τεχικό.
 
Μάλιστα, εκτός από το... χρονοδιάγραμμα ήμασταν κάθετοι και για την... προέλευσή του, δηλαδή πως θα είναι ξένος κι ας γνωρίζαμε πολύ καλά, ότι ο Γιάννης Αναστασίου ουσιαστικά αυτοπροτάθηκε και είχε ανοίξει τακτική τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλαφούζο.

Αποφύγαμε, μάλιστα, στο χθεσονβραδινό μας δημοσιεύμα να αναφερθούμε σε όνομα ξένου, παρότι κυκλοφορούσε ευρέως του Μανόλο Χιμένεθ εδώ και ημέρες. Και ο λόγος ήταν παρά τα γραφόμενα, ο Ισπανός κόουτς που προτάθηκε όντως δεν είχε δεχθεί τηλεφώνημα από τον Παναθηναϊκό ή από τον ίδιο τον Αλαφούζο, όπως άλλοι και συγκεκριμένα ο... Λάζλο Μπόλονι!

"Προ των πυλών του ΠΑΟ ο Μπόλονι", "Δυνατά ο Μπόλονι για τον πάγκο του Παναθηναϊκού", "Προκρίνεται η λύση Μπόλονι στον Παναθηναϊκο" είναι οι διαδυκτιακοί τίτλοι εδω και λίγη ώρα, που προδίδουν πως για τον Ρουμάνο τεχνικό υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την "πράσινη" ΠΑΕ.

Εδώ να διευκρινήσουμε, ρεπορταζιακά, τα εξής: 

1ον) Ο Παναθηναϊκoς έχει μπει στην τελική διαπραγμάτευση με την πλευρά του 67χρονου Ρουμάνου τεχνικού αλλά ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία....

2ον) Eίναι πολύ κοντά και πιθανότατα θα δώσουν τα χέρια αλλά ακόμη υπάρχουν μερικές... λεπτομέρειες που μένουν... ανοικτές. 

3ον) Eπαναλαμβάνω πως Λάζλο Μπόλονι και Παναθηναϊκός είναι σε προχωρημένη διαρπάγματευση (ξεκίνησε το Σάββατο) και πολύ κοντά στο να ντιλάρουν αλλά ακόμη συμφωνία δεν υπάρχει. 

4ον) Ο Μπόλονι δεν βρίσκεται στην Αθήνα. Τουλάχιστον ακόμη... Είναι όμως, σταντ μπάι για να έρθει...

5ον) Υπάρχουν εκρρεμμότητες όπως για τους συνεργάτες που θα φέρει αλλά και για το ποια επιλογή της διοίκησης θα τοποθετηθεί στο τιμ του Μπόλονι, ως άμεσος βοηθός του. 



6ον) Συζητάνε ακόμη πέραν του συμβολαίου και για επιπλέον μεταγραφική ενίσχυση, εκτός από του Μαουρίτσιο, βέβαια απο το... μέτωπο των ελευθέρων. 
Να αποκαλύψουμε, λοιπόν, εδώ πως ο Αλαφούζος πάει να  πετύχει με... ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια. Δηλαδή να κλείσει τον Μπόλονι για τον πάγκο και να φέρει κα τον τεράστιο Βιεϊρίνια στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι απλά ένα σενάριο που στηρίζεται σε φήμες και δημοσιεύματα, αλλά μια πραγματικότητα!
 
7ον) Ο Μπόλονι θα ήθελε τον Βιεϊρίνια, η Αλ Χιλάλ του συμπατριώτη του Ραζβάν Λουτσέσκου σχεδόν του έκλεισε την πόρτα, οι επιλογές για τον Πορτογάλο άσο που προτιμάει κι αυτός να μείνει Ελλάδα περιορίζονται πολύ και ο Παναθηναϊκoς, όπου κατέληξε ο φίλος του Μαουρίτσιο (κάνανε μαζί όλο το καλοκαίρι και τον Σεπτέμβριο ατομικές προπονήσεις, άρα έξτρα κίνητρο), είναι μια... soft επιλογή (με την έννοια πως δεν θα χαρακτηριστεί προδότης από τους φίλους του ΠΑΟΚ, όπως αν πήγαινε στον Ολυμπιακό ή και στην ΑΕΚ). Πόσο μάλλον όταν θα έχει και έναν προπονητή που τον γνωρίζει πολύ καλά και έχουν ξανασυνεργαστεί, όπως ο Μπόλονι.

Στο δια ταύτα: οι εξελίξεις τρέχουν στον Παναθηναϊκό, οι επόμενες ώρες θα φέρουν τον νέο προπονητή, πιθανότατα τον Μπόλονι κι από κοντά μια ακόμη μεταγραφή, κατά πάσα πιθανότατα (ειδικά αν ο Ρουμάνος αποτελέσει τον "αντι-Πογιάτος") του Βιεϊρίνια. Άλλωστε, υπάρχει κοινό κανάλι για Μπολόνι και Βιεϊρίνια, που διευκολύνει και τον Παναθηναϊκό στα δυο αυτά deal!

ΥΓ. Όσον αφορά τον άμεσο βοηθό του Μπόλονι, αυτός θα είναι πιθανότατα ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, που είναι προπονητής στην Κ19. Την Κ19 μπορεί να αναλάβει ο Κώστας Φραντζέσκος, που είναι στην Κ17 και εκεί να πάει ο Ανδρέας Ντρένοβα. 

ΥΓ1. Κάποιοι στον Παναθηναϊκό χθες είχαν ενημέρωση πως μαζί με τον Μαουρίτσιο θα περνούσε από ιατρικές εξετάσεις και ο Βιεϊρίνια, τον περίμεναν μάλιστα αλλά δεν... εμφανίστηκε. Με τον ατζέντη του, Πολ Κουτσολιάκο, σήμερα να δηλώνει... άγνοια για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Βιεϊρίνια κοντά στο Tριφύλλι.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags