Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Φοβερό: "Δώρο" 200.000 ευρώ στον... νέο Μολέδο
| 2020-10-13 13:35:00

Απίστευτο! "Δώρο" 200.000 ευρώ στον... νέο Μολέδο - Γιατί "έφτυσε" τον ΠΑΟΚ, έξαλλος με Ρέμπε!

GOALάρες by Εvaggelistis
Απίστευτο! "Δώρο" 200.000 ευρώ στον... νέο Μολέδο - Γιατί "έφτυσε" τον ΠΑΟΚ, έξαλλος με Ρέμπε!

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Η στήλη είναι αφιερωμένη σήμερα στον Μαουρίσιo. Τη μακράν πιο famous μεταγραφή του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν κι ας προερχόταν από το παζάρι των ελευθέρων.

Ο Μαουρίσιο σύμφωνα με τους παλαιότερους στον Παναθηναϊκό, μπαίνει στην κατηγορία (του συπατριώτη του) Μολέδο, δηλαδή μεταγραφής 110% Γιάννη Αλαφούζου που τον εμπιστεύτηκε (όπως και τον ατζέντη του, στην προκειμένη περίπτωση τον Τάι), αγνοώντας τις επιφυλάξεις που υπήρχαν λόγω των ιατρικών φακέλων και των δύο Βραζιλιάνων.

Ο Μαούρι πάντως δεν προτίμησε για τα (περισσότερα )χρήματα το "τριφύλλι". Επίσης, υπάρχει ένα πρόσωπο στον ΠΑOΚ που τον ξενερώνει αφάνταστα. Όπως και για να υπογράψει στη νέα του ομάδα, πήρε ένα σημαντικό... δωράκι.

Όλα αυτά και επιπλέον ζουμερές λεπτομέρειες από την υπόθεση Μαουρίσιo στις σημερινές GOALάρες:

1η) Διάβασα με ενδιαφέρον τα (προφανώς κοινής ενημέρωσης) ρεπορτάζ για τα χρήματα που θα πάρει τελικά ο Μαουρίσιo στον Παναθηναϊκό. Συνολικά 1,1 εκατ. ευρώ για τη 2ετία. Χοντρικά αλλά... νετ, όπως γράφτηκε. Πάνω-κάτω δηλαδή ο Βραζιλιάνος θα έχει τις ετήσιες αποδοχές των Βιγιαφάνες/Καρλίτος/Μακέντα/Κουρμπέλη. Ουσιαστικά μιλάμε για την πρώτη και υψηλότερη κλίμακα στα συμβόλαια του Πανθηναϊκού. Για μια 5άδα που ασφαλώς θα γίνει 6άδα αν... προκύψει τις επόμενες ημέρες και ο Βιεϊρίνια. Η ενημέρωση της στήλης βέβαια είναι άλλη ως προς το οικονομικό σκέλος για τον (σε 8 ημέρες) 32χρονο μέσο. Πως οι καθαρές ετήσιες αποδοχές του είναι under 450 και λίγο over από τα 400 χιλιάρικα αλλά ως ελεύθερος πήρε εφάπαξ από τον Αλαφούζο και ένα... δώρο περίπου 200.000 ευρώ σαν πριμ υπογραφής (το λεγόμενο signing fee)!



2η) Το γερό-λαγωνικό μου που εδώ και χρόνια κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη από την Αριστοτέλους μέχρι το Πανόραμα, μου είχε... πρόγραμμα για τον Μαουρίσιο. Δηλαδή πως δεν προτίμησε λόγω προσφοράς, χρημάτων, τον Παναθηναϊκό απο τον ΠΑΟΚ. Μου γάβγισε πως ήταν θέμα σεβασμού! Θεώρησε πως δεν τον σεβάστηκαν στην πρώην ομάδα του, με τον τρόπο που τον διαχείριστηκαν το τελευταίο διάστημα γενικότερα αλλά και μετά την επαναπροσέγγιση.

Δεν είναι τυχαίο πως ο Μαούρι μίλησε απευθείας (στα ρώσικα, όπως είχαμε αποκαλύψει) με τον Ιβάν Σαββίδη αλλά και με την Γκοντσάρεβα όχι όμως, με τους Ρέμπε κι  Άμπελ Φερέιρα. Δεν του τηλεφώνησαν καν για να του δείξουν πως όντως τον θέλουν ξανά στην ομάδα, έστω για να κρατήσουν τα προσχήματα. Αθλητικός διευθυντής και προπονητής του έδειξαν έτσι, με τον τρόπο τους, πως λόγω... Ιβάν θα επέστρεφε, κοινώς με... μέσον! Και σε... δευτερο/συμπληρωματικό ρόλο. Οπότε ο Μαουρίσιo προτίμησε  πάνω-κάτω με τα ίδια χρήματα να πάει/υπογράψει στον Παναθηναϊκό που του... έδειξαν και μεγαλύτερο σεβασμό και τον αντιμετώπισαν σαν παικταρά!

3η) Η σύζυγος του Μαουρίσιo στα social media έβγαλε μέρος αυτής της (οικογενειακής πίκρας) για τη συμπεριφορά που έτυχε ο Ζοσέ. Η μεταγραφή του Μαούρι στον Παναθηναϊκό μπήκε στην τελική της ευθείας από την περασμένη Πέμπτη, όταν κι αποφάσισε να πει και το δεύτερο "όχι" στον ΠΑOΚ. Κι αν ο Βραζιλιάνος έχει μεγάλα παράπονα από τον ΠΑOΚ, αυτός είναι ο Ρέμπε. Να το ξέρετε...


 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags