Facebook Pixel Δεν υπάρχουν πουθενά αυτά - Ο Πογιάτος έφυγε από τον ΠΑΟ με ένα μοναδικό ρεκόρ!
| 2020-10-13 14:49:00

Δεν υπάρχουν πουθενά αυτά - Ο Πογιάτος έφυγε από τον ΠΑΟ με ένα μοναδικό ρεκόρ!

Sportdog Team
Δεν υπάρχουν πουθενά αυτά - Ο Πογιάτος έφυγε από τον ΠΑΟ με ένα μοναδικό ρεκόρ!

Ο Ισπανός έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία που φεύγει από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα!

Ο Ντάνι Πογιάτος είχε συμφωνήσει να αναλάβει τον Παναθηναϊκό καιρό πριν τις 21 Ιουλίου, που ανακοινώθηκε επίσημα η πρόσληψή του. Στις 12 Οκτωβρίου απολύθηκε, μετά από τρεις μόλις αγώνες πρωταθλήματος, έχοντας μια ισοπαλία με τη Λάρισα και δύο ήττες από Αστέρα Τρίπολης και Άρη.

Ο 42χρονος Ισπανός έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του Παναθηναϊκού στην Α’ Εθνική, που φεύγει χωρίς να έχει γευθεί τη χαρά της νίκης. Και οι 52 προηγούμενοι άνθρωποι, που έχουν καθίσει στον πάγκο του, έστω και για ένα αγώνα σαν υπηρεσιακοί, έχουν κάνει τουλάχιστον μια νίκη!

Ο Μπέλα Γκούτμαν το 1967 έμεινε στην ιστορία, καθώς απολύθηκε μετά την 1η αγωνιστική. Αλλά ακόμα και αυτός έκανε νίκη στο μοναδικό του παιχνίδι στον πάγκο. Απλά ήταν μεγάλος σε ηλικία, στα 69 χρόνια του και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί.

Ο Ρόνι Άλεν το 1980 ξεκίνησε με ήττα στα Γιάννινα, νίκησε τη Δόξα Δράμας και απολύθηκε μετά τη βαριά ήττα 4-0 από τη Γιουβέντους. Μόλις δύο παιχνίδια πρωταθλήματος πρόλαβε, αλλά και αυτός μια νίκη την έκανε.

Ο Χανς Μπάκε το 2006 είχε δύο νίκες και μια ήττα εντός έδρας από τον Ιωνικό, αλλά η ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τη Μέταλουργκ Ζαπορίζια στην Πάτρα και οι διαμαρτυρίες για την απόδοση της ομάδας, του έδειξαν την πόρτα της εξόδου.

Ακόμα και οι τρεις άνθρωποι που κάθισαν για ένα μόνο παιχνίδι στον πάγκο του Παναθηναϊκού σαν υπηρεσιακοί, το κέρδισαν. Μάικ Γαλάκος, Τότης Φυλακούρης και Στιβ Ρούτερ. Δύο ματς στον πάγκο είχαν Τάκης Παπουλίδης και Γιάννης Καλογεράς σαν υπηρεσιακοί, αλλά και αυτοί έκαναν νίκη. Στα τέσσερα απολύθηκε ο Φερνάντο Σάντος, που ξεκίνησε με τρεις ήττες, αλλά πρόλαβε και κέρδισε το τέταρτο πριν φύγει!

Πηγή: soccerbase.info

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags