Facebook Pixel Παίρνει παίκτη "βαρίδι" ο ΠΑΟΚ - Αυτούς "έφαγε" ο Μπόλονι
| 2020-10-14 10:45:00

Παίρνει παίκτη "βαρίδι" ο ΠΑΟΚ - Τους "έφαγε" όλους ο Μπόλονι, τρελό ντόμινο με ΑΕΚ - Η βόμβα Ίβιτς!

GOALάρες by Εvaggelistis
Παίρνει παίκτη "βαρίδι" ο ΠΑΟΚ - Τους "έφαγε" όλους ο Μπόλονι, τρελό ντόμινο με ΑΕΚ - Η βόμβα Ίβιτς!

Τέσσερις GOALάρες στη... συσκευασία της μιας πρωϊνής, σήμερα. Άκρως παρασκηνιακές πάντως με  δυνατούς πρωταγωνιστές που αφορούν ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και την ελληνική πιάτσα των ατζέντηδων.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1η) Γράφεται πως Ρέμπε (κυρίως) και Άμπελ θέλουν σαν τρελοί τον... ελεύθερο Kαγκάβα. Τον Ιάπωνα πάλαι ποτέ σπουδαίο επιθετικό, που στη Σαραγόσα μόνο που δεν πανηγύριζαν επειδή τους άδειασε τη θέση. Κι ας είχε "γράψει" πάνω απο 30 συμμετοχές μαζί της στη Σεγκούντα Ντιβιζιόν. "Βαρίδι" τον αποκαλούσαν στη Σαραγόσα, παρεμπιπτόντως... Δεν λέω σαν όνομα πουλάει στην Ελλάδα, πόσο μάλλον στον ΠΑOΚ που έχει βρεθεί εν μέσω μεγάλης γκρίνιας και εσωστρέφειας και για τις μεταγραφές που έγιναν ή δεν έγιναν αφού βλέπουν στη Θεσσαλονίκη πως φέτος δεν πάνε για πρωτάθλημα. Τους έφαγε ο... εξορθολογισμός της ΠΑΕ. Αυτός καλέ που δεν επιτρέπει... αισιοδοξίες ακόμη και για τον Καγκάβα (έστω κι αν το κασέ του πλέον έχει πέσει θεαματικά από 7ψηφιο σε 6ψηφιο), παρότι οι ανταγωνιστές του ΠΑOΚ είναι η Φορτούνα Ντίσελντορφ της Μπουντεσλίγκα 2 και ισπανικές ομάδες της 2ης κατηγορίας...

2η) Επειδή διαβάζω για διάφορους που είχαν προταθεί στον Αλαφούζο ή και που είχαν έρθει στην Ελλάδα έτοιμοι για να αναλάβουν σαν "αντι-Πογιάτος", αυτό που ξέρω είναι πως είχε δημιουργηθεί όντως μια λίστα, αλλά ο Λάζλο Μπόλoνι από τη στιγμή που βρέθηκε στην κορυφή της, δεν χρειάστηκαν να προχωρήσουν με τις άλλες υποψηφιότητες. Άλλωστε μέσα σε 5 ημέρες, από τη στιγμή που μίλησαν οι "πράσινοι" με τον 67χρονο Ρουμάνο, η υπόθεση ντίλαρε! Τι να λέμε τώρα είτε για τους Αναστασίου/Γκούμα που αυτοπροτάθηκαν ή για τους Χιμένεθ, Πογιέτ, Σα Πίντο, Βίκτορ που εκ των υστέρων γράφτηκαν για να γραφτούν...



3η) Τι σχέση μπορεί να έχουν ο Λιβάι Γκαρσία, ο Ιονούς Νεντελτσιάρου, ο Μαουρίσιο, ο Λάζλο Μπόλονι και η ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό; Πώς μπορούν να συνδέονται δηλαδή; Ο ατζέντης που πήγε τον Γκαρσία στην AΕΚ είναι ο Βραζιλιάνος Τάι, που ζει πλέον μόνιμα στη χώρα μας (Θεσσαλονίκη), στην οποία έχει αγωνιστεί κιόλας. Είναι φίλος με τον Μαουρίσιο και παρότι όχι ο κύριος ατζέντης του (αυτός μιλούσε με τον ΠΑΟΚ!), ο Τάι τον πρότεινε στον Παναθηναϊκό, μίλησε με τον Αλαφούζο και έκανε τη δουλειά!

Ο Τάι είναι φίλος και με τους Φούγια - Καρύδα, τους Βορειοελλαδίτες ατζέντηδες του Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και του Λάζλo Μπόλονι, με Γραφείο στο Ωραιόκαστρο, οι οποίοι πήγαν και τον Νεντελτσιάρου στην AΕΚ. Ο Τάι είχε δοκιμάσει το... κανάλι των Φούγια - Καρύδα για να περάσει τον Μαουρίσιο στην Αλ Χιλάλ του Λουτσέσκου. Όταν συναντήθηκε, λοιπόν, με τον Αλαφούζο για τον Μαουρίσιο και ρωτήθηκε για προπονητή έριξε στο τραπέζι το όνομα του Μπόλονι. Σε συννενόηση βέβαια με τους Φούγια- Καρύδα, που διαπραγματευτηκαν για λογαριασμό του Ρουμάνου προπονητή και τελείωσαν τη δουλειά.

4η) Έστω και με... καθυστέρηση μιας εβδομάδας η Πόρτο ανακοίνωσε χθες τον ετήσιο δανεισμό του Μάρκο Γκρούγιτς από τη Λβερπουλ. Του 24χρονου Σέρβου μέσου, που για μια 2ετία δινόταν δανεικός στη Χέρτα (με ενοίκιο 1 και 2 εκατ. ευρώ αντίστοιχα), την περίπτωση του οποίου απο το καλοκαίρι είχε "κυκλώσει" ο Ίλια Ίβιτς για την AΕΚ, επανερχόμενος τον Σεπτέμβριο. Ο "κιτρινόμαυρος" τεχνικός διευθυντής ψάχτηκε ιδιαίτερα για τον συμπατριώτη του μέσο, αλλά εξ αρχής ήταν μια πολύ δύσκολη περίπτωση από το πάνω ράφι και έτσι κατέληξε στον ελεύθερο Σάκχοφ. Τελικά ο Γκρούγιτς (που ανήκει στο Γραφείο που έστειλε και τον Μούσα Βαγκέ στον ΠΑOΚ), στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, πήγε δανεικός στην Πόρτο, χωρίς μάλιστα η Λίβερπουλ να πάρει ενοίκιο. Αυτά είναι τα... τυχερά της (κυριολεκτικά) τελευταίας ημέρας του μεταγραφικού παζαριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εξοργιστικά πάρε-δώσε Αλαφούζου με ΠΑΟΚ! Μετά τους Μαουρίσιο - Βιεϊρίνια μίλησε και με τον...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags