Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: "Θα τα ακούνε από Βιεϊρίνια ακόμα και στις προπονήσεις"
| 2020-10-14 12:37:00

"Θα τα ακούνε από Βιεϊρίνια οι παίκτες του ΠΑΟ - Τι θέση να παίξει - Δεν τη γλιτώνουν με Μπόλονι"!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Θα τα ακούνε από Βιεϊρίνια οι παίκτες του ΠΑΟ - Τι θέση να παίξει - Δεν τη γλιτώνουν με Μπόλονι"!

Παναθηναϊκός: Την άποψη ότι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, αν έρθει στον Παναθηναϊκό, θα μπορέσει να δώσει πράγματα σε προσωπικότητα εξέφρασε ο Αντώνης Τσακαλέας. 

Ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ που έχει ζήσει τον Πορτογάλο σε προετοιμασίες, προπονήσεις και αγώνες υποστηρίζει ότι ο παίκτης θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιηθεί ως μπακ και υποστήριξε ότι έχει νοοτροπία νικητή.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Μπόλονι σημειώνοντας ότι αν δεν πάρει όσα του υποσχεθούν θα το καταγγείλλει δημόσια.

Σε ποια κατάσταση είναι ο Βιεϊρίνια;

"Το μόνο που έχει κάνει είναι προπονήσεις ατομικά. Οι ομαδικές δεν είναι επιπέδου Super League (Νεάπολη). Οι ατομικές μπορεί να είναι υψηλότατου επιπέδου. Το πώς θα αποδώσουν οι ποδοσφαιριστές σε ένα παιχνίδι εξαρτάται από τον αγωνιστικό ρυθμό. Όσες ατομικές προπονήσεις να κάνει ένας παίκτης χρειάζεται χρόνο για να αποκτήσει ρυθμό. Ακούγεται ξύλινο αλλά είναι πραγματικό".

Πώς βλέπεις να ταιριάζει στον Παναθηναϊκό;

"Το θέμα είναι τι θέλει ο Παναθηναϊκoς από τον Βιεϊρίνια ως ποδοσφαιριστή. Γιατί ως προσωπικότητα θα πάρει πάρα πολλά. Είναι σημαντικό που θα χρησιμοποιηθεί. Γιατί το ότι μπορεί να παίκτης να παίξει σε πολλές θέσεις είναι ευχή και κατάρα. Πού τον θέλει, για να δουλέψουν οι συμπαίκτες του πάνω σε αυτό, να αρχίσουν να τον μαθαίνουν, να μπαίνουν μέσα στο γήπεδο και να ξέρουν από που ξεκινά".

Σε ποια θέση πρέπει να ξεκινά;

"Θεωρώ ότι θα είναι καλύτερα να παίξει ως μπακ, για να έχει ο Παναθηναϊκoς έναν επιπλέον παίκτη, ο οποίος θα του δημιουργεί φάσεις από πίσω".

"Αν χάνουν, θα τα ακούνε"

Από τον χαρακτήρα του τι μπορεί να αποκομίσει το Τριφύλλι;

"Είναι νικητής. Το δείχνει και στην προπόνηση. Θα το δούνε οι συμπαίκτες στα οικογενειακά διπλά. Αν χάνουν, θα τα ακούνε. Είναι πολύ απαιτητικός. Βγάζει σπυριά με την ήττα. Δεν την αποδέχεται. Δεν θέλει να νιώσει ότι την αποδέχεται και ο άλλος δίπλα του".

Πώς ήταν η συνύπαρξη με τον Μπόλονι;

"Τον πρόλαβε για 6 μήνες στον ΠΑOΚ πριν φύγει με μεταγραφή. Δεν θυμάμαι να έχει δημιουργηθεί μία τέτοια ιδιαίτερη φιλία. Όταν βρέθηκε ο Μπόλονι στον ΠΑOΚ ο Βιεϊρίνια είχε πάρει το δρόμο του. Απλά επισπεύτηκε η μεταγραφή λόγω των οικονομικών προβλημάτων του ΠΑOΚ. Μάλιστα το highlight στη θητεία του Ρουμάνου στην ομάδα ήταν η νίκη επί της Τότεναμ, σε ένα παιχνίδι, από το οποίο απουσίαζε ο Βιεϊρίνια".

Οι σχέσεις του με τον Μαουρίσιο πώς ήταν;

"Ήταν καλές και βελτιώθηκαν, έδεσαν περισσότερο, γιατί αμφότεροι περάσαν παρόμοια κατάσταση σε ίδιο χρονικό διάστημα. Είχαν και οι δύο χιαστούς. Μαζί αποθεραπεύτηκαν. Υπήρξαν χαρακτηριστικά βίντεο στα social media που ο ένας αποχαιρετούσε τον άλλον, όταν έμπαινε κάποιος για ομαδική προπόνηση και ο άλλος είχε λίγο ακόμα χρόνο αποθεραπείας. Και ο Μαουρίσιο είναι εξίσου μία πολύ δυνατή προσωπικότητα".

"Θα τα πει δημόσια ο Μπόλονι"

Ο Μπόλονι μπορεί να σώσει την κατάσταση στον Παναθηναϊκό;

"Το θέμα είναι τι του είπαν. Αν του είπαν, ότι σε μερικούς μήνες που έχουμε μεταγραφές θα γίνουν δύο κινήσεις, τότε καλώς. Αν του υποσχεθούν πράγματα και δεν τα δει, ο Μπόλονι θα τα ζητήσει. Θα τα ζητήσει και δημόσια. Στον ΠΑOΚ ακόμα θυμάμαι, όταν τον ρωτήσαμε τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, αν θα κάνει κίνηση η ομάδα. Είχε πει μεταξύ σοβαρού και αστείου: θα πάω να ανάψω ένα κεράκι, εδώ πιο πάνω στην εκκλησία, μήπως πάρουμε παίκτη. Είναι τύπος και ηλικιακά να το δείτε, που δεν έχει να χάσει τίποτα. Δεν θα θέλει να επωμιστεί φθορά για την οποία δεν θα έχει το μερίδιο ευθύνης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανοίγουν σαμπάνιες στον ΠΑΟ - Αναστήθηκε ο... πεθαμένος - Άκουσε Μπόλονι και θέλει να παίξει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags