Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Κυριάκος Κυριάκος: Σχόλιο-φωτιά Κυριάκου για το -7! "Ξέρουμε τι θα κάνουν οι εχθροί – Εμείς πρέπει να…"
| 2020-10-14 18:40:00

Σχόλιο-φωτιά Κυριάκου για το -7! "Ξέρουμε τι θα κάνουν οι εχθροί – Εμείς πρέπει να…"

Sportdog Team
Σχόλιο-φωτιά Κυριάκου για το -7! "Ξέρουμε τι θα κάνουν οι εχθροί – Εμείς πρέπει να…"

ΠΑΟΚ – Κυριάκος Κυριάκος: Με μία ερώτηση που δεν αφορά τόσο την επικαιρότητα του ΠΑΟΚ, έκλεισε η μεγάλη συνέντευξη Τύπου των Όλαφ Ρέμπε και Κυριάκου Κυριάκου το μεσημέρι της Τετάρτης.

Στην τελευταία ερώτηση λοιπόν, ο Κυριάκος Κυριάκος απάντησε ποια θα είναι η αντίδραση της ΠΑΕ σε περίπτωση που έρθει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα του -7.

Διαβάστε τι είπε:

«Είναι λίγο εκτός ατζέντας η ερώτηση και δεν θέλω να θολώσουμε πολύ σημαντικά πράγματα που ειπώθηκαν για το αγωνιστικό τμήμα. Θα το ενώσω με το αγωνιστικό. Είναι απαραίτητη ανάγκη και απόλυτη ευθύνη μας να αφήσουμε την ομάδα ανεπηρέαστη. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία. Οι εχθροί μας ξέρουμε τι θα κάνουν, εμείς πρέπει να έχουμε την ομάδα θωρακισμένη. Το δεύτερο κομμάτι αφορά τις νομικές μας ενέργειες.

Ξέρουμε τι γίνεται, στο θέμα της γνώσης του πώς λειτουργούν οι αντίπαλοί μας τα τελευταία πέντε χρόνια έχουμε κάνει σημαντικά βήματα. Είμαστε πολύ δύσκολος σύλλογος να τον κερδίσεις και εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Το θέμα που στοίχισε πέρσι τον εκνευρισμό μας έχει κλείσει.

Εμείς ζητάμε θετική ενέργεια και αυτό δεν σημαίνει όχι κριτική. Είναι νέα ομάδα και ψάχνει την χημεία της. Όσο, λοιπόν, πιο πολύ ο περίγυρος την υποστηρίξει τόσο πιο γρήγορα θα φτάσει στους στόχους της. Αν ασχολούμαστε με τα τοπικά κουτσομπολιά τότε θα χάσουμε. Θα είμαστε αδικαιολόγητοι.

Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ο κ. Ρέμπε στο αγωνιστικό κομμάτι, διοικητικά αισθανόμαστε ασφαλείς με την παρουσία του κ. Σαββίδη και παρότι δεν έχουμε τον κόσμο, είναι εκεί, τον νιώθουμε, για να μας κάνει κριτική και να μας λέει και τα καλά μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags