Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ζοσέ Μαουρίσιο: Και ο Ρέμπε διαβάζει στο sportdog! Τι είπε για τη σχέση με τον Μαουρίσιο - "Τον πήρα τηλέφωνο και..."
| 2020-10-14 19:30:00

Και ο Ρέμπε διαβάζει στο sportdog! Τι είπε για τη σχέση με τον Μαουρίσιο - -"Τον πήρα τηλέφωνο και..."

Sportdog Team
Και ο Ρέμπε διαβάζει στο sportdog! Τι είπε για τη σχέση με τον Μαουρίσιο - -"Τον πήρα τηλέφωνο και..."

ΠΑΟΚ - Ζοσέ Μαουρίσιο: Μία μέρα μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του sportdog ότι ο Μαουρίσιο έχει ψυχρές σχέσεις με το Ρέμπε, κάτι που έπαιξε ρόλο στο θέμα της παραμονής του στον ΠΑΟΚ, ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου τοτποθέτηκε σχετικά στη σημερινή συνέντευξη Τύπου! 

Σαν να απάντησε στην αποκάλυψη του sportdog, λέγοντας πως δεν έχει κάτι με τον παίκτη, τονίζοντας μάλιστα ότι μίλησε μαζί του στο τηλέφωνο!

Διαβάστε τι είπε, μετά το αποκαλυπτικό θέμα του sportdog που προφανώς έκανε "τζιζ" στην Τούμπα, αναγκάζοντας τον Όλαφ Ρέμπε να πάρει θέση! 



Αναλυτικά:

«Δεν ήταν στα πλάνα μας για αυτή την σεζόν ο Μαουρίσιο, αυτή είναι η αλήθεια. Ο Μαουρίσιο είναι ένας φανταστικός παίκτης, στον λίγο χρονο που συνεργάστηκα το κατάλαβα, ότι είναι καταπληκτικός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από την στιγμή που έκλεισαν οι μεταγραφές, είχαμε μια συζήτηση με τον πρόεδρο που μας είπε είναι ότι η πόρτα είναι ανοιχτή για τον Μαουρίσιο, για αυτό και έγινε αυτή η επαναπροσέγγιση. Μερικές συμφωνίες γίνονται, άλλες δεν γίνονται, έτσι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Ο παίκτης συμφωνησε με τον Παναθηναϊκό και το θέμα θεωρείται λήξαν.

Δεν υπάρχει κάτι αρνητικό από πλευρά μας για τον Μαουρίσιο. Εμείς από την πλευρά μας έδειξε μεγάλο σεβασμό στις τελευταίες συζητήσεις. Με τον παίκτη μίλησα χθες και ο ίδιος είναι πολύ χαρούμενος, εμείς είμαστε χαρούμενοι με το ρόστερ που έχουμε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags