Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φέρνει δύο παίκτες ο Μπόλονι - Απίστευτη ατάκα για Σάντσες - "Μπάχαλο" με Βιεϊρίνια!
| 2020-10-16 18:12:00

Φέρνει δύο παίκτες ο Μπόλονι στον ΠΑΟ - Απίστευτη ατάκα για Σάντσες - "Μπάχαλο" με Βιεϊρίνια!

Του Αδέσποτου
Φέρνει δύο παίκτες ο Μπόλονι στον ΠΑΟ - Απίστευτη ατάκα για Σάντσες - "Μπάχαλο" με Βιεϊρίνια!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Στην εκπομπή της Παρασκευής, την οποία μπορείτε να ακούσετε ΞΑΝΑ ΕΔΩ, υπήρξε σχολιασμός για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, αλλά και ειδήσεις για τον… νέο Παναθηναϊκό!

** Δεν είναι τυχαίο πως η άφιξη του Λάζλο Μπόλονι, συνδυάζεται με την αποχώρηση του Τσάβι Ρόκα. Ο Ρουμάνος τεχνικός, που μιλάει απευθείας με τον Γιάννη Αλαφούζο, δεν ήθελε να είναι παρών στην απόλυση. Προτιμούσε να αδειάσει το Κορωπί και μετά να έρθει!

** Ο Ζοσέ Μαουρίσιο δεν θα είναι η τελευταία μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό. Στο Τριφύλλι, όπως σας έχουμε γράψει και στο Sportdog.gr θα κάνουν σίγουρα μία κίνηση από την αγορά των ελεύθερων, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως κάνουν και δύο προσθήκες τελικά. Μάλιστα, από την ομάδα αναφέρουν πως έχει κλείσει ή βρίσκονται πολύ κοντά και σε έναν Βραζιλιάνο μπακ. Κυκλοφόρησε το όνομα του Φερνάντο Κοστάνζα. Ο 22χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος πριν από δύο εβδομάδες από τη Μποταφόγκο.

** Οι Πράσινοι… ψάχνονται πλέον εντατικά για δεξί μπακ, καθώς ο Μπόλονι βλέποντας βίντεο της ομάδας, έχει απογοητευτεί με τον Φακούντο Σάντσες. Μάλιστα, απορούσε για ποιο λόγο έγινε η μεταγραφή του 30χρονου Αργεντινού στο Τριφύλλι!

** Δεξί μπακ είναι και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, η περίπτωση του οποίου δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά έχει μπει λίγο… στον πάγο. Ίσως το θέμα είναι οικονομικό, ενώ σίγουρα και η επαναπροσέγγιση του ΠΑΟΚ στον Πορτογάλο μέσω του Ιβάν Σαββίδη (όπως ανέφεραν οι Κυριάκος – Ρέμπε στη συνέντευξη Τύπου) έχει περιπλέξει τα πράγματα.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Παρέμβαση" Γιαννακόπουλου για ΠΑΟ - Κίνηση που… έφτιαξε τον κόσμο - Έστειλε μήνυμα! (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags