Facebook Pixel Ολυμπιακός: Εύκολο "θύμα" ο Μασούρας - Γιατί έγινε αλλαγή στο 40’ - Απίστευτος Μαρτίνς! Τον περίμενε για να...
| 2020-10-17 22:32:00

Εύκολο "θύμα" ο Μασούρας - Γιατί έγινε αλλαγή στο 40’ - Απίστευτος Μαρτίνς! Τον περίμενε για να...

του Παναγιώτη Νικολάου
Εύκολο "θύμα" ο Μασούρας - Γιατί έγινε αλλαγή στο 40’ - Απίστευτος Μαρτίνς! Τον περίμενε για να...

Ο Ολυμπιακός μπορεί να πήρε το τρίποντο κόντρα στον Ατρόμητο και να επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα, ωστόσο για ακόμα μία χρονιά οι Περιστεριώτες του έβαλαν δύσκολα στο Γ. Καραϊσκάκης. Βέβαια, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα το Σάββατο το βράδυ μετά την ανόητη αποβολή του Μάτιτς στο 30ο λεπτό.

Η φάση αυτή άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα και τα πλάνα τόσο του Νταμίρ Κάναντι όσο και του Πέδρο Μαρτίνς. Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας με 10 παίκτες γύρισαν πίσω και είχαν ως στόχο τους να μη δεχθούν γκολ, ενώ το αριθμητικό πλεονέκτημα ανάγκασε και τον προπονητή των Πειραιωτών να προχωρήσει σε μία τολμηρή κίνηση και να κάνει την πρώτη του αλλαγή πριν το ημίχρονο.

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά την κόκκινη πέρασε στο παιχνίδι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ώστε να παίξει δίπλα στον Αχμέντ Χασάν στην κορυφή της επίθεσης, ενώ εκτός ματς βγήκε ο Γιώργος Μασούρας, πληρώνοντας για ακόμα μία φορά το… κακό ξεκίνημα της ομάδας.

Ο νεαρός εξτρέμ έχει εξελιχθεί σε εύκολο «θύμα» για τον Μαρτίνς, καθώς είναι σχεδόν πάντα αυτός που βγαίνει, όταν έχει… στραβώσει το ματς, για να αλλάξει τακτική και ενδεκάδα ο προπονητής του. Συνήθως αυτό συμβαίνει στην ανάπαυλα, όμως αυτή τη φορά έγινε νωρίτερα και ο Πορτογάλος κόουτς κατάλαβε ότι πιθανότατα θα… ενοχλούσε τον Έλληνα άσο.

Γι’ αυτό και προχώρησε σε μία εντυπωσιακή κίνηση, που δεν έχουμε συνηθίσει. Ο Μαρτίνς περίμενε τον Μασούρα στον πάγκο κατά την αλλαγή του και τον χειροκροτούσε για την προσπάθειά του, θέλοντας έτσι να του δείξει πως τον στηρίζει και ότι… θυσιάστηκε λόγω συστήματος και όχι επειδή δεν ήταν καλός. Πρόκειται άλλωστε για ένα παίκτη «εργαλείο», που πάντα τον χρειάζεται ο Ολυμπιακός, ειδικά στα ευρωπαϊκά ματς που χρειάζεται ένταση, τρεξίματα και άμυνα σε όλο το γήπεδο. Έτσι λοιπόν, με το χειροκρότημα προσπάθησε να τον ανεβάσει ψυχολογικά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο... χουνέρι σε Ομάρ - Ξενέρωσε ο Νορβηγός - Μετάνιωσε πικρά που έφυγε από Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags