Facebook Pixel ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: "Πέσιμο" Βαρούχα σε ΠΑΟΚ: "Γιατί φωνάζουν; Χέρι ο Σάκχοφ αλλά... - Έχει αλλάξει ο κανονισμός"!
| 2020-10-18 23:40:00

"Πέσιμο" Βαρούχα σε ΠΑΟΚ: "Γιατί φωνάζουν; Χέρι ο Σάκχοφ αλλά... - Έχει αλλάξει ο κανονισμός"!

Sportdog Team
"Πέσιμο" Βαρούχα σε ΠΑΟΚ: "Γιατί φωνάζουν; Χέρι ο Σάκχοφ αλλά... - Έχει αλλάξει ο κανονισμός"!

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Σχολιάζοντας τις αμφισβητούμενες του ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ που έληξε ισόπαλο με 1-1, ο Παναγιώτης Βαρούχας χαρακτήρισε καλή και σωστή τη διαιτησία του Τομπίας Στίλερ.

Μάλιστα, ο καθηγητής διαιτησίας στο σχόλιό του για τις επίμαχες φάσεις στην Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει λόγος να… φωνάζουν οι Θεσσαλονικείς για τη διαιτησία, καθώς δεν υπάρχει παράβαση στο πέναλτι που ζήτησαν.

Συγκεκριμένα, για τη φάση του 15ου λεπτού και το χέρι του Εβγέν Σάκχοφ εντός περιοχής σημείωσε: «Η μπάλα χτυπάει στο χέρι του Σάκχοφ, αλλά σωστά δεν δίνει πέναλτι στον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει παράβαση» και για το πέσιμο των Τζόλη και Ζίφκοβιτς στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ο Τζόλης πατάει την μπάλα και πέφτει, ενώ στη δεύτερη περίπτωση υπάρχει μαρκάρισμα, αλλά όχι πέναλτι».

Τέλος, για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Τζόλη στο πρώτο ημίχρονο σημείωσε ο Βαρούχας: «Με την τελευταία τροποποίηση, όταν η μπάλα βρει σε χέρι επιθετικού που βάζει γκολ, σωστά ακυρώνεται. Η μπάλα χτύπησε στο χέρι του παίκτη του ΠΑΟΚ και δεν έπρεπε να μετρήσει».

Δείτε τις φάσεις στο παρακάτω βίντεο:

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ζόρια" για Φερέιρα μετά την ΑΕΚ - "Χέρι" Σαββίδη - "Μπουρλότο" στα αποδυτήρια, με αυτόν έμπλεξε!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags