Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Απίστευτος Κάκος! Διαφώνησε με Βαρούχα και... ΠΑΕ ΠΑΟΚ - Ανακάλυψε δύο πέναλτι που δεν είδε κανείς!
| 2020-10-18 23:57:00

Απίστευτος Κάκος! Διαφώνησε με Βαρούχα και... ΠΑΟΚ - Ανακάλυψε δύο πέναλτι που δεν είδε κανείς (Vid)

Sportdog Team
Απίστευτος Κάκος! Διαφώνησε με Βαρούχα και... ΠΑΟΚ - Ανακάλυψε δύο πέναλτι που δεν είδε κανείς (Vid)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Αρκετά λάθη στη διαιτησία του Τομπίας Στίλερ εντόπισε ο Τάσος Κάσκος, σε αντίθεση με όσα είπε νωρίτερα ο Παναγιώτης Βαρούχας, σχολιάζοντας τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ.

Ο παλαίμαχος διαιτητής στην ανάλυσή του στο OPEN, συμφώνησε με τον Βαρούχα για την απόφαση του Γερμανού ρέφερι να μη δώσει πέναλτι στο χέρι του Σάκχοφ, αλλά και στο να ακυρώσει το γκολ του Τζόλη. «Η μπάλα πήγε από το χέρι στο σώμα και δεν υπάρχει παράβαση για πέναλτι στο χέρι του Σάκχοφ», ανέφερε ο Κάκος και πρόσθεσε για το ακυρωθέν γκολ: «Εύκολη περίπτωση, όχι για τον διαιτητή, αλλά για το VAR. Βρήκε στο χέρι του Τζόλη η μπάλα και σωστά ακυρώθηκε το γκολ».

Από εκεί και πέρα, όμως ο Κάκος διαφώνησε κάθετα τόσο με τον Βαρούχα όσο και με τον διαιτητή του ντέρμπι για δύο φάσεις υπέρ του ΠΑΟΚ, που τόνισε ότι υπάρχουν δύο πέναλτι.

Στη φάση του Ζίφκοβιτς στο 27ο λεπτό τόνισε πως υπάρχει διπλό πέναλτι από τους Μιτάι και Κρίστιστις, ενώ ανέφερε πως υπάρχει πέναλτι και στο… τρακάρισμα του Λόπες με τον Μάτος στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, φάση που έπρεπε να δουν στο VAR, όπως συμπλήρωσε.

Δείτε τα highlights του ματς και τις φάσεις που διαφώνησαν Βαρούχας – Κάκος:


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ζόρια" για Φερέιρα μετά την ΑΕΚ - "Χέρι" Σαββίδη - "Μπουρλότο" στα αποδυτήρια, με αυτόν έμπλεξε!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags