Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρελό "πέσιμο" στους παίκτες του ΠΑΟ - Ατάκες-φωτιά σε Χατζηγιοβάνη - "Πείτε στους ξένους ότι..."
| 2020-10-19 00:03:00

Τρελό "πέσιμο" στους παίκτες του ΠΑΟ - Ατάκες-φωτιά σε Χατζηγιοβάνη - "Πείτε στους ξένους ότι..."

Sportdog Team
Τρελό "πέσιμο" στους παίκτες του ΠΑΟ - Ατάκες-φωτιά σε Χατζηγιοβάνη - "Πείτε στους ξένους ότι..."

Παναθηναϊκός: Έκρυθμη είναι η κατάσταση στους Πράσινους μετά το 2-2 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε χωρίς νίκη για τέταρτο ματς στο πρωτάθλημα και μερίδα οπαδών της ομάδας βρέθηκε στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" για να αποδοκιμάσει τους παίκτες.

Η δυσαρέσκεια στις τάξεις των οπαδών του Τριφυλλιού είναι πολύ μεγάλη, με τους παίκτες να δέχονται τρελό κράξιμο κατά την άφιξή τους, αλλά και να γίνονται αποδέκτες διάφορων συνθημάτων και ύβρεων, με τον Χατζηγιοβάνη να τα ακούει λίγο παραπάνω, λογικά για τις μεγάλες ευκαιρίες που έχασε.

Εν συνεχεία οι Κουρμπέλης, Μακέντα και Χατζηγιοβάνης είχαν έντονη συζήτηση με τους οπαδούς, οι οποίοι τους είπαν χαρακτηριστικά: "Παίζετε στην πιο μεγάλη ομάδα της Ελλάδας, πρέπει να ματώνετε και να σκίζεστε για την φανέλα".

Μάλιστα, τόνισαν στους Έλληνες παίκτες: "Πείτε στους ξένους ότι δεν έχουν έρθει εδώ για διακοπές και για να προσθέσουν χρήματα στους λογαριασμούς τους, αλλά να παίξουν δυνατά για την ομάδα". 

Πριν αποχωρήσουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού χάρισαν ένα μεγάλο χειροκρότημα στους παίκτες, προκειμένου να τους εμψυχώσουν εν όψει της συνέχειας.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags