Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τι μου είχε πει ο Δώνης για Βέλεθ" - "Τρέμει" Μπόλονι ο Χατζηγιοβάνης - Παραμιλάνε με Τάνκοβιτς!
| 2020-10-19 18:10:00

"Τι μου είχε πει ο Δώνης για Βέλεθ" - "Τρέμει" Μπόλονι ο Χατζηγιοβάνης - Παραμιλάνε με Τάνκοβιτς!

Του Αδέσποτου
"Τι μου είχε πει ο Δώνης για Βέλεθ" - "Τρέμει" Μπόλονι ο Χατζηγιοβάνης - Παραμιλάνε με Τάνκοβιτς!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ και διαβάστε τα σχόλια του Ευάγγελου Μίχου στον… αέρα του Alpha 9.89 ΕΔΩ

** Σε ανύποπτο χρόνο, ο Γιώργος Δώνης μου είχε πει ότι εκτιμά τον Φραν Βέλεθ, όμως δεν ήταν προτεραιότητά του να αποκτηθεί. Και αυτό γιατί ούτε αυτός ούτε ο Σένκεφελντ μπορούν να παίξουν στη θέση του αριστερού στόπερ και δυσκολεύονται να συνυπάρξουν. Μόνο ο Πούγγουρας μπορεί να παίξει εκεί, αν και δεξιοπόδαρος.

** Ο Λάζλο Μπόλονι ξεκινάει σήμερα και επίσημα τη δουλειά στον Παναθηναϊκό και κάποιοι ήδη ανησυχούν στο Κορωπί. Ο Χατζηγιοβάνης είτε θα αλλάξει είτε θα… φύγει. Η νοοτροπία του δεν ταιριάζει με την ομάδα που φτιάχνει ο Ρουμάνος. Τα… κόλπα στο χορτάρι, τα χαλαρά πλασέ και η νωθρότητα την ώρα του αγώνα, δεν ταιριάζουν σε αυτά που ζητάει ο νέος κόουτς του Τριφυλλιού.

** Επιβεβαίωσε τη… φήμη που υπάρχει για αυτόν από τις πρώτες του μέρες στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον Τάνκοβιτς που έβγαλε τη μαγική ασίστ στον Ανσαριφάρντ για το 1-0 της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Στα Σπάτα λένε ότι έχει τρομερή ποιότητα στα τελειώματα του. Είτε στις πάσες είτε στην τελική προσπάθεια.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ από "ντου" οπαδών του ΠΑΟ στο αεροδρόμιο - Την… έπεσαν σε δημοσιογράφο του OPEN!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags