Facebook Pixel ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Κόντρα Βαρούχα-Κάκου για τα… πέναλτι στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ! "Κοιτάει λάθος τη φάση! Δεν πρέπει να…" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-10-19 21:18:00

Κόντρα Βαρούχα-Κάκου για τα… πέναλτι στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ! "Κοιτάει λάθος τη φάση! Δεν πρέπει να…" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Κόντρα Βαρούχα-Κάκου για τα… πέναλτι στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ! "Κοιτάει λάθος τη φάση! Δεν πρέπει να…" (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Μεγάλη συζήτηση για τη διαιτησία ξεκίνησε μετά το ισόπαλο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Οι «ασπρόμαυροι» θυμίζουμε διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Σάχκοφ, φάση για την οποία ο Τάσος Κάκος και ο Παναγιώτης Βαρούχας συμφώνησαν πως δεν υπάρχει παράβαση, ωστόσο υπάρχουν δύο άλλες φάσεις στις οποίες διαφώνησαν!

Αρχικά, για το πέναλτι που είδε ο Κάκος στο μαρκάρισμα στον Ζίφκοβιτς και στη συνέχεια για τη φάση που… τράκαραν στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ο Λόπες με τον Μάτος, όπου επίσης ο τηλεκριτικός διαιτησίας του OPEN «είδε» πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων.

Ο Βαρούχας λοιπόν, μιλώντας στο «Μετρόπολις» ανέφερε για τον Κάκο: «Τον σέβομαι σαν συνάδελφο, αν αυτός έχει κάτι δεν ξέρω. Είδαμε, έπαιξε... πολλά παιχνίδια, αλλά να μην μπούμε σε αυτή την διαδικασία. Για τη φάση με τον Ζίβκοβιτς, όταν την βλέπεις στην τηλεόραση, δεν πρέπει να κοιτάζεις μόνο την μία τηλεοπτική λήψη, αλλά και την άλλη από την πίσω πλευρά και να την βλέπεις σε κίνηση. Είναι δύσκολη φάση. Από πίσω φαίνεται ότι ο Κρίστιτσιτς δεν έχει επαφή στη διεκδίκηση της μπάλας με τον Ζίβκοβιτς, ο παίκτης του ΠΑΟΚ γλιστράει λίγο, και δεν υπάρχει παράβαση».  

Για την σύγκρουση του Μάτος με τον Λόπες κεφάλι με κεφάλι σημείωσε: «Είναι μία διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα, την βρίσκει ο Μάτος και μετά τον βρίσκει ο παίκτης της ΑΕΚ. Οι διεκδικήσεις αυτές δεν είναι πέναλτι» ενώ για το χέρι του Σάκχοφ ανέφερε: «Είναι, επίσης, μία διεκδίκηση. Ο Μάτος έχει βάλει το χέρι πάνω στον παίκτη της ΑΕΚ, μετά η μπάλα βρίσκει στο χέρι του, αλλά δεν υπάρχει πρόθεση, είναι ακούσιο»

Δείτε τη φάση του στο 2.30’’ του παρακάτω βίντεο και του Μάτος στο 3.15’’:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags