Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ποιος… Τσιμίκας; Έλληνας κάνει "όργια" - Μεταγραφή-ρουκέτα πάνω από +7εκ.! "Κλαίνε" Ολυμπιακός, ΑΕΚ…
| 2020-10-20 18:45:00

Ποιος… Τσιμίκας; Έλληνας κάνει "όργια" - Μεταγραφή-ρουκέτα πάνω από 7εκ.! "Κλαίνε" Ολυμπιακός, ΑΕΚ…

Του Αδέσποτου
Ποιος… Τσιμίκας; Έλληνας κάνει "όργια" - Μεταγραφή-ρουκέτα πάνω από 7εκ.! "Κλαίνε" Ολυμπιακός, ΑΕΚ…

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Ποιος είναι ο Έλληνας μπακ που ετοιμάζεται για μεγάλη μεταγραφή και πότε... τελειώνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης από τον ΑΠΟΕΛ;

Διαβάστε παρακάτω κάποια από τα θέματα που ακούστηκαν στην εκπομπή και ακούστε τη ξανά ΕΔΩ

** Ο Γιώργος Κυριακόπουλος κάνει σπουδαίες εμφανίσεις με τη φανέλα της Σασουόλο και είναι πολύ πιθανό να πάρει σύντομα μεταγραφή. Η χρηματιστηριακή του αξία έχει ξεφύγει και τον θέλουν ομάδες από Ιταλία και Γερμανία.

Ο διεθνής μπακ αποτέλεσε μια από τις "αθόρυβες" και πετυχημένες μεταγραφές που έχουν γίνει από τον Έλληνα μεγαλοατζέντη Αντώνη Αποστολόπουλο. Μάλιστα, η Αταλάντα, που είχε ασχοληθεί με τις περιπτώσεις Τσιμίκα και Γιαννούλη, έφτασε το καλοκαίρι στο σημείο να πληρώνει 7 εκατομμύρια για να πάρει τον Κυριακόπουλο.

Ο πρώην άσος του Αστέρα είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό και για την ΑΕΚ, αλλά… σώθηκε που πήγε στη Σασουόλο. Μία σύγχρονη ομάδα με καλή οργάνωση και μάρκετινγκ που από κάποιους θεωρείται ως νέα Αταλάντα.

Ο νεαρός μπακ μάλιστα είναι πρωτοσέλιδο σήμερα στη σελίδα της "Tuttosport" μετά από συνέντευξη που παραχώρησε με τίτλο "Το βέλος του Ντε Ζέρμπι (σ.σ. ο προπονητής της Σασουόλο).

** Δύσκολα τα πράγματα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον ΑΠΟΕΛ. Μάλλον θα έχει μεγάλη αποζημίωση και δεν φεύγει. Δεν του βγήκαν και οι μεταγραφές, με χειρότερη όλων του Κλωναρίδη!

** Ο Πέλκας έλεγε σε φίλο του στην Ελλάδα πως το πρωτάθλημα της Τουρκίας είναι πιο γρήγορο, πιο δυνατό και πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με αυτό της Ελλάδας. Παρότι κάποιοι στη χώρα μας το υποτιμούν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με μεταγραφάρα του Ολυμπιακού - Πάλι στην εξέδρα, γιατί δεν παίζει - Το αποφάσισε ο Μαρτίνς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags