Facebook Pixel ΑΕΚ: Τρομερή ατάκα Σιμόες για Europa League και... τουρισμό!
Ποδόσφαιρο
| 2020-10-20 18:20:00

Τρομερή ατάκα Σιμόες για Europa League και... τουρισμό!

Sportdog Team
Τρομερή ατάκα Σιμόες για Europa League και... τουρισμό!

ΑΕΚ: Ο Αντρέ Σιμόες μίλησε σε Μέσο της Πορτογαλίας αναφορικά με το προσεχές ματς με τη Μπράγκα, στο οποίο ο ίδιος δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού.

Ο Πορτογάλος μέσος ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων ότι στόχος της Ένωσης είναι η πρόκριση από τη φάση των ομίλων και τόνισε πως η ομάδα δεν πάει στο Europa League για... τουρισμό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο sapo.pt:

«Ελπίζω πως θα είναι ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Γνωρίζω καλά την Μπάγκα γιατί παρακολουθώ το πορτογαλικό πρωτάθλημα και οι ομάδες του Κάρλος Καρβαλιάλ παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Συνεπώς δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν η Μπράγκα έχει μια εξαιρετική χρονιά στο πρωτάθλημα. Ελπίζω η ΑΕΚ να έχει τη δύναμη με μια ομάδα με συνοχή και σκληρή που θέλει να μαζέψει βαθμούς».

Για να συνεχίσει: «Η ΑΕΚ δεν βρίσκεται για... βόλτα στο Europa League. Πριν δύο χρόνια που βρισκόμασταν στο Europa League περάσαμε τον όμιλο. Έχουμε την ίδια ελπίδα». 

Στο ίδιο δημοσίευμα ο Σιμόες αναφέρεται και στο γκολ που έβαλε κόντρα στη Βόλφσμπουργκ: «Σημείωσα ένα σημαντικό γκολ για το σύλλογο, για να προκριθούμε στη φάση των ομίλων. Ήταν ένα όμορφο γκολ. Η ομάδα αντέδρασε καλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Το να έχεις φιλοδοξίες είναι πάντα κάτι θετικό». 

Αναφορικά με την επιστροφή των Πορτογάλων της ΑΕΚ στη χώρα τους ο Σιμόες είπε: «Κανείς δεν μπορεί να μας επισκεφθεί στο ξενοδοχείο λόγω του Covid-19, αλλά είναι πάντα χαρά μας να ξαναγυρίζουμε την πατρίδα μας, να μιλήσουμε τη γλώσσα μας, να πάμε στα πορτογαλικά γήπεδα. Ελπίζω η ομάδα να δείξει μία καλή εικόνα στην Μπράγκα».

Τέλος, αναφορικά με τα κίνητρα που έχει η ΑΕΚ: «Πηγαίνουμε με επιπλέον κίνητρα, γιατί πολλοί παίκτες θα ζήσουν αυτή την εμπειρία για πρώτη φορά. Αυτά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και ο ανταγωνισμός που υπάρχει, φέρνουν πάντα επιπλέον κίνητρα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags