Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κριστιάν Καρεμπέ: Ο παλαίμαχος άσος αποκάλυψε ότι οι Πειραιώτες φιλοδοξούν να κερδίσουν το Τσάμπιονς Λιγκ!
| 2020-10-21 12:55:00

Ατάκα-"μπαμ" Καρεμπέ για Ολυμπιακό - Ανέβασε τον πήχη στον Θεό - Ποιον παίκτη αποθέωσε!

Sportdog Team
Ατάκα-"μπαμ" Καρεμπέ για Ολυμπιακό - Ανέβασε τον πήχη στον Θεό - Ποιον παίκτη αποθέωσε!

Ολυμπιακός - Κριστιάν Καρεμπέ: Ο παλαίμαχος άσος αποκάλυψε ότι οι Πειραιώτες φιλοδοξούν να κερδίσουν το Τσάμπιονς Λιγκ!

«Η Μαρσέιγ και ο Ολυμπιακός είναι δύο σύλλογοι που μοιάζουν». Δήλωση του συμβούλου στρατηγικής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ στο γαλλικό πακτορείο ειδήσεων (AFP). 

«Είναι όμορφο αυτό», συνέχισε. «Το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είναι σαν το Velodrome, ο... 12ος παίκτης μας είναι πολύ καυτός», πρόσθεσε, αλλά φυσικά δεν θα μπορέσει να τον έχει απόψε στο πλάι του ο πρωταθλητής Ελλάδας, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Ωστόσο η φιλοξενία στην Μαρσέιγ θα είναι υπέροχη, θα αντιμετωπίσουμε μεγάλους παίκτες της Ευρώπης. Έχουμε συναντηθεί αρκετές φορές. Όμως και εμείς έχουμε τους Βινάγκρε, Σεμέδο, Ελ Αραμπί, Σουντανί, το αρχηγό μας Κώστα Φορτούνη.... Αλλά το σημαντικότερο πλεονέκτημα είναι ο Ματιέ (Βαλμπουενά). Είχε μια σπουδαία σεζόν πέρυσι και, για να πάμε πολύ μακριά, βασίζουμε πολλά στον Ματιέ που γνωρίζει καλά τη Μαρσέιγ, μετά από οκτώ σεζόν (2006-2014). Μαρσέιγ και Πόρτο είναι δύο ομάδες που έχουν κατακτήσει το Champions League. Εμείς, όπως η Μάντσεστερ Σίτι, φιλοδοξούμε να το κερδίσουμε», συμπλήρωσε.

«Είναι ένας γαλλο-ελληνικός αγώνας, αλλά και ένας πορτογαλικός αγώνας» κατέληξε ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags