Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ομόνοια: Έβγαλε αποστολή ο Φερέιρα - Ποιοι βρίσκονται εκτός - Τι γίνεται με το θετικό κρούσμα
Ποδόσφαιρο
| 2020-10-21 17:07:00

Έβγαλε αποστολή για Ομόνοια ο Φερέιρα - Ποιοι βρίσκονται εκτός - Τι γίνεται με το θετικό κρούσμα

Sportdog Team
Έβγαλε αποστολή για Ομόνοια ο Φερέιρα - Ποιοι βρίσκονται εκτός - Τι γίνεται με το θετικό κρούσμα

ΠΑΟΚ - Ομόνοια: Την αποστολή για το ματς απέναντι στους Κύπριους για την 1η αγωνιστική του Europa League ανακοίνωσε ο Αμπέλ Φερέιρα με τους Κρέσπο και Ελ Καντουρί να βρίσκονται εκτός μάχης.

Aναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για την επιστροφή του στους ομίλους του Europa League και την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Ομόνοια στο γήπεδο της Τούμπας. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το πρώι της Τετάρτης (21.10) στη Νέα Μεσημβρία και στη συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στους Κύπριους.

Το τεχνικό επιτελείο δούλεψε με τους παίκτες πάνω σε κάποιες τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες, ενώ διεξήχθη και οικογενειακό διπλό στο φινάλε.

Εκτός μάχης είναι οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Χοσέ Κρέσπο . Ο Μαροκινός έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο, ενώ ο Ισπανός συνέχισε το ατομικό του ασκησιολόγιο στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για το επικείμενο παιχνίδι. Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Αμπέλ Φερέιρα για τη μάχη κόντρα στην Ομόνοια είναι οι:

Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Μάτος , Ροντρίγκο , Ουαγκέ , Λύρατζης , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχάι , Μιχαηλίδης , Γιαννούλης , Εσίτι , Τσιγγάρας , Ντόουγκλας , Νινούα , Σβαμπ , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Σφιντέρσκι , Τζόλης , Τσόλακ , Κούτσιας .

Κατά τα προγραμματισμένα τεστ Covid για τον αγώνα με την Ομόνοια βρέθηκε ένα κρούσμα. Ο ποδοσφαιριστής απομονώθηκε όπως έγινε και σε όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις κι όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο. Το γεγονός δεν επηρεάζει στο ελάχιστο την προετοιμασία και τις διαδικασίες του αγώνα, αφού το περιστατικό έχει αντιμετωπιστεί κι ακολουθούνται πιστά οι οδηγίες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags