Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Υπόκλιση" Μαρτίνς στους παίκτες μετά τη Μαρσέιγ
Ποδόσφαιρο
| 2020-10-22 17:15:00

"Τρελάθηκε" ο Μαρτίνς μετά τη Μαρσέιγ - Φοβερή "υπόκλιση" στους παίκτες! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Τρελάθηκε" ο Μαρτίνς μετά τη Μαρσέιγ - Φοβερή "υπόκλιση" στους παίκτες! (ΦΩΤΟ)

Ολυμπιακός: Με ανάρτησή του στα social media μετά τη νίκη επί της Μαρσέιγ, ο Πέδρο Μαρτίνς αποθέωσε τους παίκτες του για το σπουδαίο αποτέλεσμα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και για το γεγονός ότι κυνήγησαν τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό.

«Τι σπουδαίος τρόπος να ξεκινάμε τη διοργάνωση του UEFA Champions League! Είμαι πολύ περήφανος για την αφοσίωση και τη δέσμευση των παικτών μας, να παλέψουν για τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ποτέ δεν τα παρατήσαμε, και η αποφασιστικότητα μας ανταμείφθηκε», έγραψε χαρακτηριστικά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What a great way to start our @championsleague campaign! I'm so proud of the dedication and commitment of our players to fight for the win until the last minute. We never gave up, and our resilience was rewarded! Τι σπουδαίος τρόπος να ξεκινάμε τη διοργάνωση του UEFA Champions League! Είμαι πολύ περήφανος για την αφοσίωση και τη δέσμευση των παικτών μας, να παλέψουν για τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ποτέ δεν τα παρατήσαμε, και η αποφασιστικότητα μας ανταμείφθηκε. #Olympiacos #UCL #ChampionsLeague #WeKeepOnDreaming #Team #Together

A post shared by Pedro Martins (@coachpmartins) on

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags