Facebook Pixel Sportdog.gr | Ένας μεγάλος killer γεννιέται! Έχει σκοράρει τα μισά γκολ της ομάδας του (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-10-25 07:16:00

Ένας μεγάλος killer γεννιέται! Έχει σκοράρει τα μισά γκολ της ομάδας του (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ένας μεγάλος killer γεννιέται! Έχει σκοράρει τα μισά γκολ της ομάδας του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα Super League Interwetten, στο «Γεώργιος Καμάρας» επί του Απόλλωνα. Η συνταγή ήταν ίδια, αλλά αυτή τη φορά πέτυχε καλύτερο αποτέλεσμα. Ο ΠΑΣ και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια του προηγήθηκε από το ημίχρονο, αλλά δεν νίκησε. Αυτή τη φορά κατάφερε να κρατήσει το σκορ, καθώς δέχτηκε αργά το γκολ.

Πρωταγωνιστής ως τώρα είναι ο Γιώργος Παμλίδης, που έχει πετύχει τα τρία από τα έξι γκολ της ομάδας του, ενώ έχει και μια ασίστ. Ο 27χρονος Κατερινιώτης έχει σκοράρει και στα τρία τελευταία παιχνίδια.

Επίδοση ασυνήθιστη για αυτόν, αφού έχει τρία γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια, έχοντας τέσσερα συνολικά γκολ στα προηγούμενα 59 του στην κατηγορία!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει πετύχει έξι γκολ και έχει δεχτεί έξι. Είναι εντυπωσιακό ότι και τα έξι τα έχει πετύχει στο πρώτο ημίχρονο, ενώ και τα έξι τα έχει δεχτεί στο δεύτερο!

Σε αυτά τα γρήγορα γκολ έχει φυσικά συμμετοχή και ο Παμλίδης, αφού ως τώρα στο πρωτάθλημα έχουμε δει μόλις δύο γκολ στο πρώτο πεντάλεπτο των αγώνων, και τα δύο τα έχει βάλει αυτός!

Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό σκόραρε μόλις στο 5’. Ήταν το γρηγορότερο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Ο ίδιος, το περασμένο Σάββατο στο Βόλο, πήρε το ρεκόρ από τον… εαυτό του, σκοράροντας στο 3’! Είναι μάλιστα ως τώρα ο μοναδικός παίκτης που έχει σκοράρει στο πρώτο πεντάλεπτο και το έχει κάνει μάλιστα δύο φορές.

Μπορεί στη Ριζούπολη να σκόραρε στο τέλος του ημιχρόνου, αλλά για αυτόν είναι… πολύ αργά. Τα επτά γκολ του στη Super League τα έχει πετύχει στο 3ο, 5ο, 6ο, 21ο, 31ο, 44ο (χθες) και 71ο λεπτό.

Είναι εντυπωσιακό ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Παμλίδης έχουν πετύχει δύο γκολ στο πρώτο πεντάλεπτο, ενώ όλες οι άλλες ομάδες μαζί έχουν δύο γκολ στο δεκάλεπτο. Συγκεκριμένα η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ έχουν από ένα γκολ στο δεύτερο πεντάλεπτο των αγώνων τους.

Ακόμη, από τα πέντε γκολ που έχουν μπει στα πρώτα 15 λεπτά των αγώνων, τα τρία τα έχει βάλει ο ΠΑΣ Γιάννινα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags