Facebook Pixel Αδέσποτοι: Γιατί "κρύψανε" την πρόταση στον Φορτούνη; Μεταγραφή πάνω 16 εκατ.Ευρώ - Εκδίκηση Λουτσέσκου
| 2020-10-24 21:25:00

Γιατί "κρύψανε" την πρόταση για Φορτούνη; Μεταγραφή πάνω από 16 εκατ.Ευρώ - Εκδίκηση Λουτσέσκου

Οι Μιχείες
Γιατί "κρύψανε" την πρόταση για Φορτούνη; Μεταγραφή πάνω από 16 εκατ.Ευρώ - Εκδίκηση Λουτσέσκου

Διέρρευσε στα ΜΜΕ για την πρόταση της Αλ Νασρ, στην οποία έριξε... άκυρο ο Κώστας Φορτούνης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι έγινε κουβέντα αλλά δεν προχώρησε. Δεν ήρθε δηλαδή η υπόθεση σε φάση επίσημης πρότασης ή διαπραγμάτευσης με τον Ολυμπιακό, αφού ο ποδοσφαιριστής γείωσε την προσφορά που του έγινε.

Και στο παρελθόν πάλι είχε εμφανιστεί η Φενέρ, τις παραμονές του αγώνα με τη Μπέρνλεϊ. Την πρόταση είχε μεταφέρει ο Κουτσιολάκος. Και πάλι όμως απορρίφθηκε.

Είναι δύσκολος ο Φορτούνης. Δεν είναι εύκολο να φύγει από τον Ολυμπιακό παρότι είναι τριτοτέταρτη πριμαντόνα. Παίρνει 1,4 εκατ.Ευρώ το χρόνο. Είναι πολλά λεφτά για Έλληνα παίκτη.

Είναι μακράν ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας του πρωταθλήματος.

Ο Φορτούνης όμως δεν ψήνεται για Αλ Νασρ. Οι διαρροές του “όχι” του Φορτούνη στα πετροδόλαρα έγινε από τον Ολυμπιακό.

Τί λένε όμως οι δικές μου πληροφορίες από την πιάτσα των Ατζέντηδων;

Μπορεί να διέρρευσε τώρα το σκηνικό, στις 24 Οκτωβρίου, η υπόθεση αυτή όμως είναι από τον Σεπτέμβρη. Γιατί διέρρευσε τώρα, δεν γνωρίζουμε. Είναι ένα ερώτημα.

Οι άνθρωποι που μετέφεραν την προσφορά δεν ήταν η ROGON του Κουτσιολάκου, ήταν ο άνθρωπος που είχε εμπλοκή στην πώληση του Γκιγιέρμε στην Αλ Σαντ.

Τα καθαρά λεφτά που πρόσφερε η Αλ Νασρ στον Φορτούνη ήταν κοντά στα 3 εκατ.Ευρώ το χρόνο για κλειστό τριετές συμβόλαιο με κάποια μπόνους συμμετοχών και γκολ. Το ποσό θα εκτοξευόταν με αυτά στα 3,5 εκατ.Ευρώ το χρόνο.

Όσον αφορά τα χρήματα που θα έπαιρνε ο Ολυμπιακός, είχε μεταφερθεί απευθείας στους Πειραιώτες μέσω του Κουτσολιάκου, ότι η μεταγραφή θα άγγιζε περίπου με τα λεφτά του Γκιγιέρμε, με την προοπτική να πήγαιναν 1 εκατ.παραπάνω, κοντά στα 9-10 εκατ.Ευρώ.

Ο Ολυμπιακός δεν θα πωλούσε κάτω από 10 τον Φορτούνη. Απλά δεν φτάσανε κοντά στη διαπραγμάτευση με την Αλ Νασρ. Μόνο βολιδοσκοπήθηκαν οι προθέσεις και επιθυμίες του Ολυμπιακού.

Σε αυτό το σημείο να προσθέσω, ότι προπονητής της Αλ Νασρ, αντιπάλου της Αλ Χιλάλ του Λουτσέσκου, είναι ο Ρουί Βιτόρια. Με τα κρεμμυδάκια τον έκανε ο Ρουμάνος, ο οποίος τον εκδικήθηκε για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τους ομίλους του Champions League το 2018, όταν κοούτσαρε ο Πορτογάλος τη Μπενφίκα. Τον Νοέμβριο του ίδιου έτος ο Βιτόρια παρέδωσε σεμινάριο σε σχολή προπονητών στην Πορτογαλία, όπου ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο προετοίμασε την ομάδα του για τον αγώνα ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Υπενθυμίζουμε, ότι η Μπενφίκα επικράτησε 4-1 στη Θεσσαλονίκη, ενώ το πρώτο παιχνίδι στο «Ντα Λουζ» είχε λήξει ισόπαλο 1-1.

Αυτό που μου έχει μεταφερθεί είναι, ότι το όνομα του Φορτούνη έπαιζε μαζί με αυτό του Γκονζάλο Μαρτίνες. Πρόκειται 27χρονο διεθνή Αργεντινό, ο οποίος αγωνίζεται ως δεκάρι που παίζει δεξιά και αριστερά. O παίκτης πωλήθηκε από τη Ρίβερ Πλέιτ στην Αταλάντα του MLS έναντι 14,5 εκατ.Ευρώ τον Ιανουάριο του 2019. Τον Σεπτέμβριο του 2020 πωλήθηκε 16,5 εκατ.Ευρώ στην Αλ Νασρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags