Facebook Pixel ΑΕΚ: Κρίσιμες ώρες για Καρέρα - Παίρνει μαζί του Ολιβέιρα ή Λιβάγια - Τι παίζει με Ράσταβατς!
| 2020-10-25 22:39:00

Κρίσιμες ώρες για Καρέρα - Παίρνει μαζί του Ολιβέιρα ή Λιβάγια - Τι παίζει με Ράσταβατς!

Οι Μιχείες
Κρίσιμες ώρες για Καρέρα - Παίρνει μαζί του Ολιβέιρα ή Λιβάγια - Τι παίζει με Ράσταβατς!

Tο Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89. Δευτέρα με Παρασκευή, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00!

Την Κυριακή λοιπόν υπήρξαν αρκετές ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα που ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον… αέρα του Alpha 9.89.

** Ο Μάσιμο Καρέρα αμφισβητείται έντονα πλέον στην ΑΕΚ. Και για το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα και για τις επιλογές του. Του έχει ξεφύγει η διαχείριση, ενώ την ώρα των αγώνων δείχνει πως αν… στραβώσει η κατάσταση, δεν έχει Plan b. Δεν θα μου προξενήσει εντύπωση, αν τον Γενάρη η Ένωση έχει άλλον προπονητή και να έχει φύγει ένας εκ των Ολιβέιρα – Λιβάγια ή οι δύο. Αν δεν υπάρξουν θετικά αποτελέσματα πάντως τις επόμενες εβδομάδες, έρχονται εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα!  

** Άλλη μία νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης, έστω και δύσκολα, με 1-0 κόντρα στον ΟΦΗ. Ο Μίλαν Ράσταβατς πάντως δουλεύει σκληρά, έχει ανεβάσει τις μετοχές του κι αν συνεχίσει έτσι, του χρόνου θα βρίσκεται σε μεγαλύτερη ομάδα.

** Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε… αγώνα για να περάσει την πρόταση για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, αλλά δεν τα κατάφερε. Στην Αλ Χιλάλ ήθελαν πιο «βαρβάτα» ονόματα, κυνήγησαν τον Μεσούτ Οζίλ και τελικά κατέληξαν στον Λουτσιάνο Βιέτο δαπανώντας 7 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ρουμάνος ήθελε τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, όμως οι Άραβες προτιμούν τα… ονόματα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΟΜΒΑ στην ΑΕΚ! Ποιος Λιβάγια; Αυτόν… τελειώνει ο "Τίγρης" - Μετράει αντίστροφα - Βουίζει ο τόπος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags