Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρελό "καπέλωμα" σε Μπόλονι - Νέο "έγκλημα"
| 2020-10-26 20:32:00

Τρελό "καπέλωμα" σε Μπόλονι - Νέο "έγκλημα" - Δεν βλέπει... Σταφυλίδηδες - Έχασε Βαλμπουενά!

Οι Μιχείες
Τρελό "καπέλωμα" σε Μπόλονι - Νέο "έγκλημα" - Δεν βλέπει... Σταφυλίδηδες - Έχασε Βαλμπουενά!

Παναθηναϊκός: Ο Λάζλο Μπόλονι το είπε μετά το 1-1 με τον Βόλο, αποτέλεσμα που σφραγισε το αρνητικό ρεκόρ για ξεκίνημα πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού, ο οποίος αγνοεί τη νίκη μετά απο 5 ματς: "δεν είμαι Θεός, δεν μπορώ να κάνω θαύματα..."!

Καλά έκανε ο 67χρονος Ουγγρο-ρουμάνος κόουτς και το υπενθύμισε στους οπαδούς του "τριφυλλιού", το ζητούμενο όμως, να το έχει... εμπεδώσει και ο Γιάννης Αλαφούζος. Γιατί όπως μαθαίνω μετά την... απόλυση Δώνη, την ισπανοποίηση του ρόστερ, την επιλογή ενός προπονητή που δεν είχε ξανα δουλέψει σε... ανδρική ομάδα και την εκ των υστερων στροφη σε κανονικό αλλά και... old school  προπονητή τώρα επιθυμει, ξανα μανά, την ανάδειξη παικτών αλλά και... στελεχών που προέρχονται απο την Ακαδημία του Παναθηναϊκού!

"Αν δεν μπορέσει και ο Μπόλονι να αλλάξει αυτον τον Παναθηναϊκό, τον φετινό, τότε δεν υπάρχει σωτηρία για την ομάδα...", λένε οι άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον έμπειρο κόουτς αλλά και πως είναι η κατάσταση εντός των τειχών στο Κορωπί.

Ο Μπόλονι που ήταν να έρθει με τρεις συνεργάτες του στον Παναθηναϊκό, τελικά συμβιβάστηκε με έναν, τον Ούγγρο άμεσο βοηθό του. Ο Συλαϊδόπουλος, ο πρώην κόουτς της Κ19 του ΠΑΟ, που προέρχεται απο την Ακαδημία, είναι η επιλογή των Αλαφούζου-Μπουτσικάρη, ώστε να έχουν έναν δικό τους δίπλα στον Μπόλονι. Διοικητική επιλογή, για να είναι πιο... safe. Ο Συλαϊδόπουλος θα είναι κατα κάποιο τρόπο ο... Παναγιωταρας του Παναθηναϊκού (μιλάμε για τον Έλληνα βοηθό του Καρέρα).

Το θέμα του γυμναστη είναι στον αέρα. Αναβαθμίστηκε ο Σταυριανός αλλά δεν αποκλείω την πιθανότητα προσεχώς ο Μπόλονι να φέρει και δικό του γυμναστή. Για την ακρίβεια το βλέπω ως πολύ πιθανό. Το θέμα του αθλητικού/τεχνικού διευθυντή έχει παγώσει προς το παρόν.

Ο Αλαφούζος... βολεύτηκε με το να εκχωρήσει αρμοδιότητες της θέσης στον Μπόλονι, χωρις να είμαι βέβαιος πως κάτι τέτοιο επιθυμεί ο τελευταίος. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟ θα πρέπει να καταλάβει πως ο αθλητικός/τεχνικός διευθυντής δεν είναι μόνο για να κάνει μεταγραφές ή αποδεσμεύσεις και πωλήσεις. Είναι απαραίτητος και στην καθημερινότητα της ομάδας. Ψιλά γράμματα όμως, για τον Αλαφούζο αυτά...

Από εκεί και πέρα μετά την πρώτη του εβδομάδα στον Παναθηναϊκό, ο Μπόλονι προφανώς και έχει συνειδητοποιήσει πως υπάρχει μεγάλο έλλειμμα προσωπικοτήτων στην ομάδα. Διαπιστώνοντας μάλιστα, τουλάχιστον ως πρώτη εντύπωση, πως μπορεί να υπάρχει πλούσιο ταλέντο σε αρκετούς νεαρούς του ρόστερ αλλά κανένας τους ακόμη δεν είναι έτοιμος να σηκώσει το βάρος της φανέλας και να καθιερωθεί. Ισως γιατί δεν βοηθάει και η ομάδα, το συνολο... Η ουσία είναι πως ο Μπόλονι δεν βλέπει... Σταφυλίδηδες στον Παναθηναϊκό τώρα, ελπίζοντας αυτό να αλλάξει στη συνέχεια μέσα απο τη δουλειά και την οργάνωση.

Για τον Μπόλονι είναι θέμα νοοτροπίας και προσωπικότητας. Στο γκολ της ισοφάρισης του Βόλου, για παράδειγμα, έγιναν 4 διαδοχικά λάθη. Το φάουλ που δεν έπρεπε να γίνει. Μετά η κάλυψη του Ζαγαρίτη προς τα μέσα. Στη συνέχεια ο Χατζηγιοβάνης που δεν έκλεισε στον αντιπαλο και τελευταίο η λανθασμένη τοποθέτηση των δυο στόπερ!

Όσον αφορά στο 90λεπτο του Μαουρίσιο και τον κίνδυνο να καεί απο τη συνεχή και μεγάλη χρησιμοποίηση, ο Μπόλονι είναι απόλυτος. Και δεν υπάρχει άλλος μέσος όπως ο Μαουρίσιο στο ρόστερ αλλά και μόνο μέσα απο τα συνεχη ματς (και όχι με 60λεπτα και 30λεπτα) θα ρολάρει και θα βρει ρυθμό ο Βραζιλιάνος.

ΥΓ.  Με τον Βιεϊρίνια ο Αλαφούζος είχε μιλήσει πριν απο την έλευση του Μπόλονι. Ο τελευταίος ρωτήθηκε κι ασφαλώς τον ήθελε. Η ηλικία δεν ενοχλεί καθόλου τον Μπόλονι. Ίσα, ίσα που ο κόουτς θα τον προτιμούσε από  έναν νεαρότερό του, γιατί ήξερε πως ο Βιεϊρίνια θα του έπαιρνε/καθάριζε ματς. Όπως κάνει και ο Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΟΚ στον ΠΑΟ! Άσχημα τα νέα… - "Τραβάνε τα μαλλιά" τους οι οπαδοί - Μεγάλο ξενέρωμα για Μπόλονι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags