Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έτσι τελειώνει ο Φερέιρα απ' τον ΠΑΟΚ - Αυτός τον "φτιάχνει"
| 2020-10-28 18:00:00

Έτσι τελειώνει ο Φερέιρα απ' τον ΠΑΟΚ - Αυτός τον "φτιάχνει" - Θα πάρει και λεφτά ο Σαββίδης!

Του Αδέσποτου
Έτσι τελειώνει ο Φερέιρα απ' τον ΠΑΟΚ - Αυτός τον "φτιάχνει" - Θα πάρει και λεφτά ο Σαββίδης!

ΠΑΟΚ: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Ο Ευάγγελος Μίχος ασχολήθηκε με την υπόθεση του Αμπέλ Φερέιρα και το ενδιαφέρον της Παλμέιρας για τον Πορτογάλο τεχνικό, με μια σημαντική αποκάλυψη σχετικά με το πώς μπορεί να φύγει από τον ΠΑΟΚ και ποιος θέλει να τον πάει στη Βραζιλία.

Αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε on air για τον προπονητή του Δικεφάλου:

"Ο Αμπέλ Φερέιρα, που αμείβεται πλουσιοπάροχα από τον ΠΑΟΚ, έχει buy-out ύψους 7.000.000 ευρώ. Ο ατζέντης του Φερέιρα, Ούγκο Καζούντα, είναι αυτός που πήγε Σα Πίντο και Μάτος στη Βάσκο Ντα Γκάμα. Ο Καζούντα έχει κονέ με δύο Βραζιλιάνος, τον Τάι (είναι μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης. έφερε τον Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ και που μεσολάβησε για τη μεταγραφή Μαουρίσιο στον Παναθηναϊκό) και τον Φερνάντεθ. Οι γνωριμίες του τον έχουν δικτυώσει στην αγορά της Βραζιλίας, στην οποία έχουν γίνει μόδα οι Πορτογάλοι προπονητές μετά τη θητεία του Ζόρζε Ζεσούς στη Φλαμένγκο. Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ του Φερέιρα απέκλεισε τη Μπενφίκα του Ζεσούς μετράει πολύ και αποτελεί μεγάλο όπλο για να τον διαφημίσει ο Καζούντα στην Παλμέιρας. Δεν είναι τυχαία αυτά που γράφουν οι Βραζιλιάνοι γιατί όντως υπάρχει θέμα με τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Φυσικά, η Παλμέιρας δεν μπορεί να δώσει 7.000.000, αλλά μην αποκλείετε το ενδεχόμενο να γίνει deal με ένα ποσό 1-2 εκατομμύρια. Θα εξαρτηθεί και από το επόμενα αποτελέσματα του Φερέιρα...".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags