Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Βασίλης Τσιάρτας: Ξέσπασμα Τσιάρτα για την γκολάρα του Νινούα: "Αν δεν ξέρετε, μη λέτε βλακείες…" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-11-01 19:54:00

Ξέσπασμα Τσιάρτα για την γκολάρα του Νινούα: "Αν δεν ξέρετε, μη λέτε βλακείες…" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ξέσπασμα Τσιάρτα για την γκολάρα του Νινούα: "Αν δεν ξέρετε, μη λέτε βλακείες…" (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΟΚ – Βασίλης Τσιάρτας: Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με σκορ 1-3 στο Αγρίνιο, απέναντι στον Παναιτωλικό, με τον Νίκα Νινούα να χαρίζει ουσιαστικά τη νίκη στον Δικέφαλου, αφού με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε στο 88ο λεπτό το 1-2.

Τη φάση σχολίασε ο Βασίλης Τσιάρτας, ο οποίος αφού αποθέωσε τον παίκτη του Δικεφάλου, στη συνέχεια τα… έχωσε για την περιγραφή του συνδρομητικού καναλιού.

Δείτε τι έγραψε και μετά την εκτέλεση φάουλ του Νινούα:«Ο Νινούα του ΠΑΟΚ εκτελεί φανταστικά φάουλ και η μπάλα πηγαίνει στο παράθυρο. Γκολάρα. Ο τερματοφύλακας έχει πάρει βήμα για να προλάβει σε περίπτωση που το χτύπημα γίνει πάνω από το τείχος. Ακούς όμως τον σπίκερ να λέει ότι για κάποιο λόγο ο τερματοφύλακας πήγε πίσω από το τείχος και φταίει για το γκολ και ότι τον είδε ο Νινούα όταν έτρεχε προς τη μπάλα. Ποτέ σε τόσα φάουλ που χτύπησα στην καριέρα μου δεν κατάφερα λίγο πριν το χτύπημα να δω τον τερματοφύλακα. Κύριοι, αν δεν ξέρετε μη λέτε βλακείες. Μάθετε επιτέλους ποδόσφαιρο»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags