Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Καίει" Ολυμπιακό ο Βαρούχας για φάση που δεν είδε κανείς: "Έπρεπε να παίζει με 10 στο 0-0"! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-11-02 00:12:00

"Καίει" Ολυμπιακό ο Βαρούχας για φάση που δεν είδε κανείς: "Κόκκινη στο 0-0" - Έκπληξη με Κάκο (Vid)

Sportdog Team
"Καίει" Ολυμπιακό ο Βαρούχας για φάση που δεν είδε κανείς: "Κόκκινη στο 0-0" - Έκπληξη με Κάκο (Vid)

Ολυμπιακός: Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολιάζοντας τις επίμαχες φάσεις της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης, στάθηκε σε δύο περιπτώσεις που θα συζητηθούν.

Αρχικά, για το γκολ του Χασάν το οποίο μέτρησε μετά από πέντε λεπτά και αφού ο διαιτητής… τσέκαρε το VAR, τόνισε πως η απόφαση είναι σωστή. «Ο Λισγάρας είναι γονατισμένος, μπορεί να τον ακουμπάει ο παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά πέφτει ετεροχρονισμένα και το γκολ μετράει κανονικά».

Η δεύτερη φάση όμως, είναι κατά του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, τόνισε πως στο 48ο λεπτό με το ματς στο 0-0, έπρεπε οι Πειραιώτες να μείνουν με δέκα παίκτες. «Ο Σισέ πηγαίνει με το χέρι και χτυπάει στο πρόσωπο τον Βαξεβανίδη και είναι κόκκινη κάρτα. Δεν το είδαν ούτε στο VAR. Υπάρχει παράβαση και είναι κόκκινη κάρτα που δεν δόθηκε».

Από την πλευρά του ο Τάσος Κάκος, λίγο αργότερα αναλύοντας τις επίμαχες φάσεις στο OPEN, δεν ασχολήθηκε με τη φάση του Σισέ, αλλά σχολίασε μόνο το γκολ του Χασάν και τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Συγκεκριμένα, είπε πως πριν το γκολ, υπάρχει επαφή του Χασάν με τον αμυντικό και συμπλήρωσε: «Ο διαιτητής θεώρησε πως δεν υπάρχει κάτι. Από το VAR είδαν επιθετικό φάουλ και τον φώναξαν να το δει, όμως ο ρέφερι επέμεινε στην άποψή του και καλά έκανε. Κάθε επαφή δεν σημαίνει ότι είναι και παράβαση. Σωστή απόφαση»!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κόλαση" με Φορτούνη και Μαρτίνς - Πόσο θα αντέξει ακόμα; Ραγδαίες εξελίξεις - Έρχεται το... τέλος!

Δείτε τη φάση του Χασάν:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags