Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Χαμός! Σε ποιον είπε "σκάσε" ο Μπόλονι στον πάγκο
| 2020-11-02 13:05:00

Σε ποιον είπε "σκάσε" ο Μπόλονι στον πάγκο - Γιακουμάκης για Εθνική και "αντι-Χούντελαρ" στον Άγιαξ!

GOALάρες by Εvaggelistis
Σε ποιον είπε "σκάσε" ο Μπόλονι στον πάγκο - Γιακουμάκης για Εθνική και "αντι-Χούντελαρ" στον Άγιαξ!

Οι πρώτες GOALάρες του Νοεμβρίου ξεκινάνε με δύο δυνατά παρασκήνια. Το πρώτο αφορά τον Μπόλονι και το τιμ του και αποκαλύπτουμε "περιστατικό" που συνέβη στο ματς με τον Βόλο. Και το δεύτερο τον Γιακουμάκη που το σαββατοκύριακο "ταυτίστηκε" με τον Ιμπραϊμοβιτς και κάνει γκελ μέχρι και στον Aγιαξ.

1η) Η πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα μετά απο 5 ανεπιτυχείς προσπάθειες, που ήταν και... ιστορική με την έννοια πως επιτέλους κέρδισε τη Λαμία (κακός του δαίμονας) αποτελεί γεγονός. Η στήλη όμως, θα μετεφάρει ένα περιστατικό από τον "πράσινο" πάγκο, στο ματς με τον Βόλο, που αποδεικνύει πως ο Μπόλονι έχει ανάγκη τους δικούς του ανθρώπους που θα τον γνωρίζουν. Οι "πράσινοι" κέρδιζαν 1-0, έπαιζαν με τον χρόνο για να το κρατήσουν, η αλήθεια είναι... λίγο αγκομαχώντας και το πλήρωσαν στο 92' με το γκολ ισοφάρισης του Μπαρτόλο, σε μια φάση που μπλόκαρε η... μισή ομάδα του Παναθηναίκού και έγιναν 4 συνεχόμενα λάθη. Με τον Μπόλονι την επομένη να δέχεται... κριτική (που πέρασε μάλλον στα... ψιλά), γιατί δεν έκανε όλες τις αλλαγές που είχε δικαίωμα στο τέλος (έμεινε στις 2), ώστε και να φρεσκάρει την ομάδα του και να... ξοδέψει χρόνο/σπάσει τον ρύθμο του Βόλου.
 
Μας μεταφέρθηκε, λοιπόν, πως στο πάγκο και πριν από την ολοκλήρωση του 90λεπτου (άρα και το 1-1), υπήρξε Έλληνας συνεργάτης του (από το τιμ), ο οποίος τόλμησε να του... υποδείξει πως έχουν κι άλλες αλλαγές να κάνουν. Ο Ουγγρο-Ρουμάνος κόουτς όμως, τον... αποστόμωσε, με ένα "σκάσε" (στα αγγλικά) και φυσικά δεν τον... άκουσε, μην κάνοντας... τρίτη αλλαγή. Αυτά συμβαίνουν θα μου πείτε... Μαζί σας 100%... Το θέμα είναι, όπως τουλάχιστον κυκλοφόρησε στο Κορωπί, πως ο εν λόγω Έλληνας συνεργάτης του Μπόλονι ενημέρωσε διοικητικούς του ΠΑΟ πως αυτός του είπε/πρότεινε να κάνουν αλλαγές (κοινώς τον... σκούντηξε) αλλά ο Μπολονι ενοχλήθηκε και ήταν... απαξιωτικός απέναντί του. Ο 67χρονος κόουτς όταν το μάθει θα το θεωρήσει σαν "κάρφωμα" ή όχι, λέτε;



2η) Ο Γιώργος Γιακουμάκης κυριολεκτικά τα... σπάει στην Ολλανδία με τις εμφανίσεις και τις επιδόσεις του στο σκοράρισμα. Έφτασε ήδη τα 6 γκολ στο πρωτάθλημα με τη Φένλο κι αν υπολογιστούν και τα 2 του στο Κύπελλο, μετράει 8 σκοραρίσματα σε ισάριθμες συμμετοχές.

Μάλιστα αυτό του σαββατοκυριακό έβαλε παρόμοιο γκολ με τον μεγάλο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Βέβαια του Σουηδού χάρισε το τρίποντο στη Μίλαν, στην έδρα της Ουντινέζε ενώ του Κρητικού στράικερ μπήκε στο 95' και απλώς μείωσε σε 2-1, στην ήττα της Φένλο από την Γκρόνιγκεν. Ο Ίμπρα όμως, έχει γίνει γνωστός για τα γκολ με ανάποδο ψαλιδάκι που πετυχαίνει, υπήρχαν δηλαδή στο ρεπερτόριό του. Η... έκπληξη ήρθε απο την εκτέλεση αλά... ποδήλατο του Γιακουμάκη, που ήταν και πιο δύσκολη και πιο θεαματική!

Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, πως εκτός από την αποθέωση του Γιακουμάκη στην Ολλανδία έγιναν και οι σχετικοί παραλληλισμοί του και οι συγκρίσεις με τον Σουηδό παικταρά. Υπερβολές βέβαια αλλά και η καλύτερη διαφήμιση για τον Έλληνα άσο, που λογικά θα είναι στις επόμενες κλήσεις του Φαν Σιπ στην Εθνική Ελλάδας. Εδώ ο εκλέκτορας καλεί ό,τι... ελληνικό κυκλοφορεί/παίζει στο ολλανδικό πρωτάθλημα, τον πρώτο του σκόρερ (Γιακουμάκη) θα αγνοήσει τώρα; Θα είναι κι άδικο και... περίεργο.

Στη Φένλο πάντως μόνο που δεν.. .πανηγυρίζουν με τα "κατορθώματα" του Γιακουμάκη. Κι αυτό αφού έχουν ήδη αντιληφθεί (είτε απο ενημέρωση, είτε με όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα), πως ο φουνταριστός τους κάνει πλέον μεγάλο γκελ και παρακολουθείται από ΟΛΕΣ τις μεγαλές ομάδες της Ολλανδίας. 

Στη Φένλο χωρίς υπερβολή βλέπουν στο πρόσωπο και τα... γκολ του Κρητικού Γιακουμάκη τον "νέο Μαχλά" (πήγε από τον ΟΦΗ του Γκέραρντ στη Φίτεσε και μετά απο μια 3ετία στο Άρνεμ μετακόμισε στον Άγιαξ).

Είναι χαρακτηριστικό πως τον Γιακουμάκη "σκανάρει" ακόμη και ο Aγιαξ! Βλέπετε στον "Αίαντα" ψάχνουν από τώρα για αντικαταστάτη του αναπληρωματικού τους σεντερ φορ αφού ο 38χρονος Χούντελαρ το καλοκαίρι θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διέρρευσε τώρα: Αυτή θα είναι η 11άδα του Μαρτίνς με Σίτι - Ποιος θα είναι ο αντι-Φορτούνης;



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags